Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép esküvői ebéd, ceremónia az étterem kertjében kb. mennyibe kerül 2017-ben? És nem gáz, ha nincs buli, csak egy szolid ebéd/vacsi?
Ugyan már, a saját esküvőm szervezése miatt követem már egy két hónapja ezt a témakört, napi 1, max 2 kérdés születik. Óránként egy kérdés különböző az esküvő különböző komponenséről kicsit feltűnő :D Pláne úgy, hogy egyébként az egyes kérdések épülnek egymásra, szinte látom, ahogy felteszel egy kérdést, kapod a válaszokat, utána már csak úgy csattognak a fogaskerekek a következőhöz :D
Nem baj, csak ennél sokkal egyszerűbb lenne tényleg, ha utánajárnál, és azt kérdeznéd meg, ami tényleg nem világos. Nekünk mindegy, neked felesleges kör. Pl. szolgáltatót és helyszínt itt felesleges keresni, mert nem annak a platformja, kapsz talán két ötletet... akkor már inkább egy esküvős facebook csoport, ahol aktív 5-600 esküvőt szervező vagy épp friss házas tud neked segíteni, és három percen belül kapsz 15 ötletet. Komolyan.
Köszönöm annak, aki értelmesen válaszolt!!
A többinek pedig: rengeteg hasonlo/ugyanolyan eskuvöi/vagy akár más témájú kérdés van, de képzeljétek, nem mind én vagyok. Meglepö, mi? Ha nem tudtok normalisan irni, csak osztani, kérlek menjetek a kérdésem alol. ;)
Hímezzük a kelengyénket :D
De amúgy nem kell felháborodni és tagadni,nem zavart senkit,csak tényleg kiböki a szemünket. Az utolsó tanácsa a Facebook csoportokkal kifejezetten hasznos tud lenni.
Én a mennyezőlap.hu-t mondanám,vannak fenn szolgáltatók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!