Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel esküvőre?
Figyelt kérdés
A barátom nővérének lesz az esküvője két hét múlva. És még nem tudom, hogy mibe menjek. Kezdek pánikolni. :D Arra gondoltam, hogy egy sötét (nem fekete) kosztümnadrágot veszek és valami szép blúzt. De nem győztem még meg magam. Tudnátok segíteni? Képeket is nagyon szívesen nézegetnék, ha linkeltek. :DD Ja és üzleteket is írhatnátok (bp-i). :))2010. máj. 24. 12:41
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 20 éves vagyok normál testalkattal. :) (Nem vagyok kövér, de cérnavékony sem. :D) 165cm magas vagyok.
2010. máj. 24. 12:42
2/6 anonim válasza:
A nadrág-blúz kombináció szerintem tökéletes! a lényeg, hogy érezd magad jól benne, hiszen a buli hosszú. ha feszengsz az csak kinos pillanatokat okoz.
3/6 anonim válasza:
Szia! Egyetértek, szerintem is jó a nadrág-blúz, vagy szoknya-blúz. Amelyiket szeretnéd. És sok boldogságot nekik! :)
4/6 anonim válasza:
Két hét múlva lehet, hogy meleg lesz, és akkor a nadrágkosztümödben meg fogsz sülni!
Inkább valami szép nyári ruhát keress, lehetőleg egyszínűt, amihez mindenféle színes, nyári kiegészítőket hordhatsz.
Mulass jól!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat a nevükben is. :)
Azért gondoltam a nadrágra, mert sajnos elég csúnya a lábam, a szőrtelenítés miatt elég sok szőrbenövésem volt, amik begyulladtak, majd kisebesedtek. :( Megpróbálok még javítani rajta, szoliztatni, de nem hiszem, hogy addigra helyre jönnének. :( Ezért gondoltam a nadrágra, valami vékonyabb, szellősebb kosztümnadrágra. Orsay-ben szerintetek vannak jók? Esetleg C&A?
2010. máj. 24. 13:25
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy ha mégis szoknyát veszek, akkor harisnyát is magamra kell kapnom, nem? :)
2010. máj. 24. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!