Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszi esküvőre koktélruhában lehet menni, vagy valami mást vegyek? Ezek milyenek? (kép)
Vendég leszek és a szertartásra megvan a ruhám, de a vacsorára + a lakodalomra át kellene öltöznöm.
2 hét múlva lesz az esküvő és én valami nyárias szoknyára gondoltam, vagy esetleg egy csinos tunikára + cicanadrágra, esetleg fekete farmerra tunikával. Csak már nincsen azért annyira nyár...
1. [link]
2. [link] (bal oldali)
3. [link] (ilyen hosszúságú nem rövid?)
4. [link]
Semmi ötletem nincs...
a 3 és a 4-es ok. a legjobban a 3-as tetszik, az nagyon szép.
ne haragudj, de az első kettő annyira ízléstelen és közönséges, hogy a strandra sem venném fel, nemhogy egy esküvői vacsorára.
szerintem nyugodtan felvehetsz egy olyan ruhát, mint a 3-as, harisnyával, zárt cipővel ha rossz idő lesz, és esetleg egy kis bolerot felülre, akkor nem tűnok nyitottnak, de nem is fogod rosszl érezni magad egy kabátban egész este.
Ma voltam nézelődni és egy szürke-fekete kockás egybe szoknya elég jól állt, de az olyan semmilyen szín, nem?
Tudom fekete-fehér-piros-sárga meg még mit tudom én milyen színekben nem illik, de a kék-zöld és hasonlók nem az én színeim.
Köszi a válaszokat.
És pl a 3-as nem túl rövid? Nem akarok miniben ribinek tűnni, de az már miniszoknya szerű nem? Vagy térd fölé érő az még belefér?
inkább egy térd fölé érő elegáns ruha, mint egy ocsmány tunika cicanadrággal. amúgy szerintem nem túl mini koktélruhának teljesen jól.
ezt a ruhát konkrétan kinézted valahol, és ezt venéd meg, vagy valami hasonlót keresel?
Jaaaj nem, nem néztem ki ilyeneket. Csak beírtam, hogy koktélruha ez megtetszett, és belinkeltem.
De hasonlót fogok keresni mondjuk a környékbeli kínai üzletekben :D
Meg étteremben lesz a vacsi + mulatozás, ott csak nem lesz hideg. De egy boleróba is lehet beruházom, mert azom sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!