Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őszi esküvőre koktélruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszi esküvőre koktélruhában lehet menni, vagy valami mást vegyek? Ezek milyenek? (kép)

Figyelt kérdés

Vendég leszek és a szertartásra megvan a ruhám, de a vacsorára + a lakodalomra át kellene öltöznöm.

2 hét múlva lesz az esküvő és én valami nyárias szoknyára gondoltam, vagy esetleg egy csinos tunikára + cicanadrágra, esetleg fekete farmerra tunikával. Csak már nincsen azért annyira nyár...

1. [link]

2. [link] (bal oldali)

3. [link] (ilyen hosszúságú nem rövid?)

4. [link]

Semmi ötletem nincs...

2011. szept. 8. 16:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért kell átöltöznöm mert a vőlegényt kísérő koszorúslány leszek és abroncsos lesz a ruhám. Azt mondták, hogy át szokás öltözni. Szó szerint azt mondta a menyasszony mikor megkérdeztem, hogy át kell-e öltöznöm hogy: "Hát nem lehetsz egész esete az abroncsosodban". Hogy miért nem azt nem tudom, de mondjuk amúgysem ártana valami váltóruha.
2011. szept. 8. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
be fog fagyni a popód :-D egyébként szép lenne a 3-4-es de szerintem valami nadrágos blézeres szép blúzos megoldás lenne a nyerő, mert ha ilyen marad az idő, akkor csúnyán megfázhatsz
2011. szept. 8. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:

nekem ez tetszik

[link]

2011. szept. 8. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy valami egyberészes szoknyaruha blézerrel,esetleg stólával,vagy egyéb felsőrésszel, vagy pedig 1 csinosabb nadrág+blúz legyen és ehhez lehet mellény,blézer is.Vagy külön szoknya,ing+blézer.

Ezekhez pedig mehet bármilyen smink és bizsu,kiegészítő.Akár extrémebb smink és haj is lehet!

A cicanadrág-tunika kombót szerintem felejtsd el, valahogy ízléstelen lenne...(a farmert is!)

2011. szept. 8. 17:07
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A nadrágkosztüm is jónak tűnik (amúgyis nadrágot szeretek hordani és azt még dolgozni is felvehetném majd) de most valahogy a szoknyák felé húzok...Szerintem maradok valamilyen pántos ruha mellett és veszek hozzá egy bolerót + talán egy vastagabb harisnyát, mondjuk fekete színben.

2011. szept. 8. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

[link] <------------- ez jó

vagy az utolsó képedről a kék vagy a sárga :)

végül mire döntöttél?

2011. szept. 11. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Cicanadrág? Hát ez hogy jutott eszedbe? Még divatbemutatóra se venném fel. Annak már lejárt az ideje. 50-es cigányasszonyok hordják. Az már rég nem divat.

3. és 4. kép!!!

2011. szept. 13. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem koktélruhát vegyél :)
2011. szept. 13. 17:57
 19/20 A kérdező kommentje:

Hogy járt volna le a cicanadrág ideje? Nagyon sokan hordták idén és tavaly nyáron is...Leggings néven fut most.

[link]

De voltam amúgy próbálni egy csomó féle egybe szoknyát (koktélruhát) és borzalmasan álltak rajtam meg nagyon rövidek is voltak + ugye most már szinte mindenhol őszi/téli ruhák vannak, így nem találtam olyat ami árban és fazonban is jó lett volna.

Így vettem egy csinos felsőrészt, és vagy egy fekete farmerral veszem majd fel, vagy egy szövetnadrággal.

De köszi a válaszokat.

2011. szept. 13. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
A csini felső jó megoldás, de szerintem a farmert hanyagold. Az nem ünnepi, még ha fekete is, az akkor is farmer marad. Maradj a szövetnadrágnál!
2011. szept. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!