Esküvőre mehetek fekete koktélruhában?
Figyelt kérdés
Nem teljesen fekete,mert a mellrésze és hátrésze fehér-fekete pöttyös. Ez nem túl komor egy esküvőre? Vagy menjek inkább leopárdmintás szűk ruciban? Csak sztem az nem oda való...2009. aug. 10. 20:31
1/13 anonim válasza:
Egyikbe se...te jó ég :D
Feketét nagyon nem illik...jól megnéznének vele...a szűk leopárdmintásba majd a sarokra menj inkább ne esküvőre, oda szolid hosszúszoknya illik, ami nem ad ki mindent...
2/13 anonim válasza:
Esküvőre visszafogott öltözék illik,és amit írtál,egyik se az.Enyhén szólva :D
kosztüm,blúz,maxiszoknya ami esküvőre való,de azokat is lehetőleg ne harsány színekben :D
3/13 anonim válasza:
Szerintem a fekete rendben van, a kiegészítőkkel variálj, vidámítsd! Én is voltam már kis feketében esküvőn, és felvettem hozzá egy rózsaszín rövid ujjú blézert.
4/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nincs színes ruhám,ami alkalmi...ez a kettő van...az összes többi ruhám,ami színes,az hétköznapi,azokban nem mehetek...Vagy van még egy: ez is fekete,de ennek a felső része narancssárga-piros virágos. Csak ez meg térd alá ér,a pöttyös fekete sztem jobban kihozza az alakom. Vagy mégis legyen ez utóbbi?
2009. aug. 10. 21:08
5/13 A kérdező kommentje:
igen,van fehér blézerem hozzá...:)
2009. aug. 10. 21:09
6/13 anonim válasza:
1 hete volt a szomszéd lakóparkban esküvő-előkészület, és kb. 20 vendégből legalább 5-6-an voltak, akik feketében voltak. szóval sztem semmi baj nincs azzal, ha fekete lesz rajtad.
7/13 anonim válasza:
szerintem nyugodtan felveheted az 1. varriációt... a leopárdmintásat én sem támogatom :)
8/13 anonim válasza:
Ha a feketében mész, akkor vegyél fel fehér cipőt táskát és sálat, amilyet a válra szoktak teríteni. Úgy már nem olyan gyászos.
A leopádmintással semmmi gond, miért nem jó a szexi ruha esküvőre??? Ha még fiatal vagy, akkor meg főleg. Én a másodikat venném fel. Egy fekete magassarkú és fekete táska hozzá és tökéletes.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is húzd fel nyugodtan a fekete pöttyöst.Nem hiszem hogy az olyan gyászos lenne.
10/13 A kérdező kommentje:
köszi,arik vagytok! :) Akkor tehát kitaláltam: fekete pöttyös ruha,hozzá fehér rövid ujjú blézer fekete övvel.Van egy fehér-zöld pöttyös magassarkúm. Ez így jó? Vagy kéne még vmi zöld rám? :D
2009. aug. 10. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!