Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj felvennem a férjem teljes nevét?
Vőlegényem neve Riczu Tamás Gábor. Fel akarom venni a nevét házasságkötéskor, de csak simán Riczu Tamásné-ként, a Gábort nem, 1) mert nem is használja, kevesen tudják hogy van második neve, 2) mert szerintem túl hosszú lenne a nevem, hülyén hangzik nekem ha mindkét nevét felvenném (Riczu Tamás Gáborné), a Gábor név ráadásul nem is tetszik.
Ilyet lehetséges csinálnom? Mert ha nem, akkor úgy venném fel hogy Riczu + a keresztnevem, de az elsőhöz jobban húz a szívem.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedves négyes, oké, akkor te vedd fel úgy, ahogy te szeretnéd vagy nem szeretnéd, de szerintem nem vagyunk olyan viszonyban, hogy érdekel a véleményed. Nekem így tetszik, kész. Nálunk ez a szokás.
Szerintem is iszonyu gaz manapsag az efajta nevfelvetel, de mindegy, legalabb meg lehet mosolyogni egy fel pillanatra, hogy vannak ilyen bizarr emberek meg, aztan tovabballni erdekesebb dolgokra.
Vagy Ferj vezetekneve (-ne nelkul) + no keresztneve, vagy nincs nevvaltoztatas. Ezek azok, amik mar elfogadhatoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!