Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan vennéd fel a férjed nevét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vennéd fel a férjed nevét?

Figyelt kérdés
Vőlegény neve Kövér, menyasszonyé Kiss. Né nem szeretne lenni. Nagyon gáz az, hogy Kövér-Kiss? Vagy csak a Kövér?
2017. júl. 19. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%
Én ismerek Kövér-Kiss nevű feleséget. Szerintem nem gáz, sokkal- sokkal jobb mint a -né. Én is inkább azt választanám.
2017. júl. 19. 16:51
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Legyen inkább Kiss-Kövér. Jobb vezetéknevet el sem tudnék képzelni.
2017. júl. 19. 16:56
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

"Jobb vezetéknevet el sem tudnék képzelni."

Itt nem arról van szó hogy te milyen vezetéknevet tudnál elképzelni. Ha most "ebből kell gazdálkodni", akkor ebből kell. Vagy szerinted mert Kövér, ne is vegye fel a férje nevét?

Istenem, gyere le!

2017. júl. 19. 17:00
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Ez valami vicc akar lenni? Elég gáz.
2017. júl. 19. 17:54
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a Kövér tipikusan egy olyan vezetéknév, amelynek ki kellene pusztulnia a következő két generáció alatt. Az ugye megvan, hogy ezt eredetileg gúnynévként akasztották emberekre? Kissel kombinálni meg teljes pestis. Amúgy is, mi ez a mánia, hogy fel kell venni a másik nevét, ha összeházasodtok? Lassan már mindenkinek dupla neve van, de minek? Persze felnőtt emberek azt csinálnak amit akarnak, de ha a gyereküknek is egy ilyen kombinált vezetéknevet szánnak, akkor inkább tetováltassanak egy nagy célkeresztet a homlokára.
2017. júl. 19. 17:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Had legyen már a név felvétel mindenki magán döntése. A -né formát sokan divatja múltnak tartják. Ha mégis jelezné hogy férjnél van, van a kötőjeles opció.

Mellesleg ha már ennyire okos vagy, elmondom neked, attól mert egy nőnek "dupla" vezetékneve lesz, attól a gyereké meg lehet majd csak 1, azaz kaphatja csak az apja vezetéknevét.

2017. júl. 19. 18:05
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, te eleve gyengeelméjűnek születtél vagy óvodában fejbe rúgott valaki?

Persze, hogy mindenkinek a saját döntése, hogy mi a neve. A kérdező viszont megkérdezte, hogy mi a véleményünk. Én meg elmondtam. Te meg jössz itt a hétmérföldes baromságaiddal. Szállj le rólam és takarodj vissza a lyukadba, ahonnan kimásztál.

2017. júl. 19. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Ebben az esetben sehogy.
2017. júl. 19. 19:13
 9/19 A kérdező kommentje:
A gyerekek mindenképp az apa vezetéknevét kapnák.
2017. júl. 19. 20:10
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
nem venném fel akkor se ha nem ez lenne a vezetékneve.
2017. júl. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!