Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt 2 héttel bölcsess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt 2 héttel bölcsességfog fájás?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve nemsokára itt az esküvő és pár napja elkezdett fájni az ínyembe nőtt bölcsességfogam. Igazábol kikellene szedetni mert csak a baj van vele így. Most mit tegyek? Ha elmegyek fogászatra és kilesz szedetve akkor fel lesz dagadva a fél arcom és hogy fogok így kinézni az esküvői foton? :(

Sírni tudnék, hogy miért pont most történik ez velem :(

2017. júl. 18. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyanmár... két hét alatt simán helyrejön, ha most elmész.
2017. júl. 18. 19:16
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, nyolcan már előtted leírták ugyanezt, a kérdező megköszönte a válaszokat. Komolyan, téged mi vitt rá, hogy még egyszer beböfögd ugyanazt? Ennyire nem érted ennek az oldalnak a működését?
2017. júl. 18. 19:18
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Mondd azt h fáj, akkor hamarabb fognak fogadni (bár szájesbészetre időpontot januárban 1 hónappal előre kellett mindig foglalni, de mivel nyár van és mindenki nyaral, talán most nem járnak oda sokan). Sima fogorvos nem húz bölcsességfogat, viszont szájesbészeten beutalóval fogadnak csak!

Reggel tehát 1. háziorvos beutalót kérni, de már várakozás közben is hívhatod a száj.seb.-et, hogy sürgős lenne. Gyulladtan elvileg nem szedik ki, ilyenkor inkább antibiotikumkúrát jjavasolnának, de gondolom nem akarsz nászút helyett a kórházba járni. SZóval ne mondd h gyulladt cska h sürgős szerintem.

2017. júl. 18. 19:26
 14/19 anonim ***** válasza:
"Sima fogorvos nem húz bölcsességfogat" - Nekem sima fogorvos húzta ki a bölcsességfogamat, igaz, az nem nőtt összevissza, szóval nem kellett vésni vagy hasonló, semmit nem éreztem. Mondjuk én magánrendelésen voltam, SZTK-ba nem járok fogászatra, rosszak a tapasztalataim.
2017. júl. 18. 19:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha tudsz, menj magánrendelőbe, nem tudom, hol laksz, Budapesten tudok jót, nem olyan olcsó, mint egy SZTK, de megfizethető árkategóriában dolgoznak, és jól.
2017. júl. 18. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Mindenképpen most menj még el dokihoz. Nekem pl: csak le kellett égetni az ínyt a fogról, és így kb 2 nap alatt helyrejöttem teljesen. Előtte meg már lázam volt a gyulladástól :(

Ne izgulj, tudják a dokik, hogy mit kell tenniük!

Sok boldogságot! :)

2017. júl. 19. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta a Listerine-t, ha bármi miatt nem jutsz el dokihoz, akkor azt én is tudom javasolni. Én a lilát használom, félbetört(!) bölcsességfognál teljesen elmúlasztotta a fájdalmat-duzzadást, nekem kb. egy hónap volt, mire volt alkalmam eljutni dokihoz, de teljesen panaszmentes voltam.
2017. júl. 19. 10:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sikerült valamit intézned? Egyébként jobbulást.
2017. júl. 19. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:

"Komolyan, téged mi vitt rá, hogy még egyszer beböfögd ugyanazt? Ennyire nem érted ennek az oldalnak a működését?"

Hát, hasznosabb volt, mint a te hozzászólásod, mert legalább a kérdésre válaszoltam. :)) De mivel te minden kérdésnél provokálsz, ezért nem érdemes a hozzászólásaidat komolyan venni.

2017. júl. 20. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!