Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt 2 héttel bölcsess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt 2 héttel bölcsességfog fájás?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve nemsokára itt az esküvő és pár napja elkezdett fájni az ínyembe nőtt bölcsességfogam. Igazábol kikellene szedetni mert csak a baj van vele így. Most mit tegyek? Ha elmegyek fogászatra és kilesz szedetve akkor fel lesz dagadva a fél arcom és hogy fogok így kinézni az esküvői foton? :(

Sírni tudnék, hogy miért pont most történik ez velem :(

2017. júl. 18. 16:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ugyan. Menny el a dokihoz MOST. Két hét alatt pedig rendbe fogsz jönni. Nekem anno kiszedték. Nem egy leányálom, és fájt is, vérzett is a seb pár napot, de nagyon nagy megkönnyebbülés volt!
2017. júl. 18. 16:37
 2/19 A kérdező kommentje:
A menyasszony vagyok ezt elfelejtettem ideírni.
2017. júl. 18. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha most elmész dokihoz, kiszedi és két hét alatt bőven helyrejön annyira, hogy esküvőképes legyél. A lényeg, hogy ne húzd, mert akkor viszont amilyen mázlis vagy, az esküvőn fog bedurranni
2017. júl. 18. 16:39
 4/19 anonim ***** válasza:
fogdokit tényleg keresd fel, lehetőleg azonnal. kapja ki, két hét alatt tényleg tökéletesen rendbe jön, vagy tud rá adni talán valamit, hogy ne fájjon, és az esküvő előtt ki se kelljen szedni :)
2017. júl. 18. 16:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Még most menj el, mert ha esküvő napján durran be még jobban, akkor már végképp nem fogsz tudni vele mit kezdeni...
2017. júl. 18. 16:58
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk holnap el tudsz menni fogorvoshoz és ki is tudja szedni a bölcsességfogadat, akkor én is azt javaslom, hogy ne várj tovább.

Ugyanakkor ha csak jövő hétre kapsz időpontot, akkor valóban elég kockázatos. A fájdalmat általában a gyulladás okozza, úgyhogy én azt javaslom, hogy használj napi kétszer Listerine-t az esküvőig, utána pedig menj el a fogorvoshoz. Sok szájvizet kipróbáltam, de egyedül a Listerine-nél tapasztaltam valóban érdemi gyulladáscsökkentő hatást. Az erős fogfájást simán el lehet vele kerülni, de persze nem végleges megoldás.

2017. júl. 18. 16:59
 7/19 anonim ***** válasza:
Ne húzd az időt, menj el dokihoz, ha kell, húzzák ki, az esküvőig meg rendbe fog jönni.
2017. júl. 18. 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csontfúrót is használt az egyik alsónál a doki, másikat lazán kikapta. Amelyiknél vésett, ott össze kellett varrni az ínyemet utána. Fel sem dagadt és 1 héten belül kiszedte a varratokat. Sima ugy, menj el.
2017. júl. 18. 17:29
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha minél előbb elmész dokihoz esküvőre már minden oké lesz nyugi. Nekem is kiszedték az egyiket és 1 hét alatt rendbe jött.
2017. júl. 18. 17:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.
2017. júl. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!