Vízszintesen, kb. negyedéig kinőtt bölcsességfogam begyulladhatott. Fogdokihoz menjek, vagy szájsebészetre?
Figyelt kérdés
Mind a pesti fogdokim, mind a vidéki fogdokim megjegyezte már, hogy lehet, hogy ezt a bölcsességfogamat el kell majd távolítani. Korábban is volt, hogy pár napig fájt, majd elmúlt, és hosszú hónapokig, sőt akár egy évig sem fájt újra. Tegnap újra fájni kezdett, de most máshogy, mintha egy óriási, gennyes góc lenne ott, ami ki akarna fakadni, úgy érzem. Nyomja az egész környékét is, nem is kifejezetten a fogam fáj, hanem annak a területnek az erős nyomását érzem. Nem tudom, összefügghet-e ezzel, de a jobb oldalamon a mellkasom és a hátam is fáj tegnap óta, és a fogam is azon az oldalon van. Mielőbb szeretném kezeltetni a dolgot, de nem tudom, hogy fogdokihoz menjek, vagy a szájsebészetre. Válaszokat előre is köszönöm szépen!2016. márc. 31. 00:55
1/6 anonim válasza:
Fog orvos aztán ha kell elküld a szájsebészetre.
Amúgy van ahol szájsebészeten nem is fogadják az embert beutaló nélkül.
2/6 anonim válasza:
Fogorvoshoz menj, csinál röntgent és majd megmondja, hogy mi a teendő, kell-e szájsebész.
3/6 anonim válasza:
Nálunk kell beutaló szájsebészetre. Én ezt végigjártam ugyanezzel a gonddal de röntgenen meg egy doboz gyógyszeren kívül nem történt semmi en miután 3. napja nem aludtam inkább elmentem egy magánrendelésre ahol van szájsebész is. De egy fogorvos volt éppen bent és kaptam gyógyszeres csíkot, a második csík után egész éjszaka aludtam de már az első után tudtam enni is.
4/6 anonim válasza:
Egyébként nekem is azt mondták hogy ki kell majd szedni de 2 begyulladás után végre áttört az egész. De a másodiknál tapasztaltabban elmentem már időben ugyanarra a helyre és antibiotikum se kellett, a gyógyszeres csík is elég volt akkor már.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz! :) Sajna a pesti fogdokim három hétnél hamarabb nem ad időpontot, nekem meg már a nyakam is fájni kezdett. :/
2016. márc. 31. 10:26
6/6 A kérdező kommentje:
Na, szájsebészet lett belőle, a fogdoki adott beutalót, miután megröntgenezte. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2016. márc. 31. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!