Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak, ha a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a vőlegényem nem aludt itthon és azt mondja, képtelen velem most beszélni?

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt egy barátnőm, beszélgettünk a teraszon. Nem hallottam, hogy hazajött a vőlegényem... És hallotta, mikor mondtam, hogy szerintem mindig is szeretni fogom az exemet, mert nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer rá. 2 és fél évet együtt voltunk, ő volt az első szerelmem. De már nem lennék vele együtt újra, hiába akarná ő is.

Aztán elment tőlünk a barátnőm, a vőlegényemmel pedig nagyon összevesztünk... Mondta, hogy most képtelen itthon maradni, hotelben aludt. Tegnap este óta nem is beszéltünk.

2017. júl. 18. 12:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
91%

"Ja, és szeptemberben lesz az esküvőnk, hatalmas felhajtással, rengeteg meghívottal."

Ez mindent elárul. Neked csak az a problémád, hogy jól befogsz égni a rengeteg meghívott előtt amikor vissza kell majd mondani az egészet.

Örülj, hogy a párod nem egyből cuccolt össze és lépett le.

Ha te hallottad volna ezt tőle, te már akkor összepakoltál volna..

2017. júl. 18. 17:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Kislány te még nem vagy érett a házasságra...lehet soha nem is leszel.Addig biztosan nem, amíg az exedet tartod örök szerelmednek.Biztos pont feeling miatt nem érdemes házasságot kötni, az ettől komolyabb dolog.Arról már nem is beszélve, hogy felesleges ilyen felhajtást és Ennyi pénzt kivágni az ablakon, mivel itt borítékolt a válás.Egy habos-babos ruha felvétele nem ér Ennyit, és neked ebből az egészből nagyon úgy tűnik, csak ez a lényeg.A lelked mélyén szerintem tisztában vagy azzal, hogy nem szereted a vőlegényed, csak az exednek akarod megmutatni, te is kellesz még valakinek.Bízom benne nem tér vissza hozzád, lesz annyi esze.Azt viszont tudd, ennek az embernek valószínűleg örökre tönkretetted a bízási képességét és a házasságra való vágyát is.Remélem nem így lesz, de ha igen, kívánom, a lelkiismereted sose hagyjon békén.Megérdemled a kínlódást.
2017. júl. 18. 19:57
 33/33 anonim ***** válasza:
94%

Dehogyis szereted, csak farokpótlék, ha valóban odáig lennél érte, nem gondolnál minden nap (???) az exedre.

A helyében én szó nélkül összepakoltam volna, aztán másnap mindenkinek megüzenem, hogy elmarad az esküvő és ennyi.

Ezek után látni sem bírnálak.

2017. júl. 19. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!