Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a vőlegényem nem aludt itthon és azt mondja, képtelen velem most beszélni?
Tegnap itt volt egy barátnőm, beszélgettünk a teraszon. Nem hallottam, hogy hazajött a vőlegényem... És hallotta, mikor mondtam, hogy szerintem mindig is szeretni fogom az exemet, mert nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer rá. 2 és fél évet együtt voltunk, ő volt az első szerelmem. De már nem lennék vele együtt újra, hiába akarná ő is.
Aztán elment tőlünk a barátnőm, a vőlegényemmel pedig nagyon összevesztünk... Mondta, hogy most képtelen itthon maradni, hotelben aludt. Tegnap este óta nem is beszéltünk.
"Ja, és szeptemberben lesz az esküvőnk, hatalmas felhajtással, rengeteg meghívottal."
Ez mindent elárul. Neked csak az a problémád, hogy jól befogsz égni a rengeteg meghívott előtt amikor vissza kell majd mondani az egészet.
Örülj, hogy a párod nem egyből cuccolt össze és lépett le.
Ha te hallottad volna ezt tőle, te már akkor összepakoltál volna..
Dehogyis szereted, csak farokpótlék, ha valóban odáig lennél érte, nem gondolnál minden nap (???) az exedre.
A helyében én szó nélkül összepakoltam volna, aztán másnap mindenkinek megüzenem, hogy elmarad az esküvő és ennyi.
Ezek után látni sem bírnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!