Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak, ha a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a vőlegényem nem aludt itthon és azt mondja, képtelen velem most beszélni?

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt egy barátnőm, beszélgettünk a teraszon. Nem hallottam, hogy hazajött a vőlegényem... És hallotta, mikor mondtam, hogy szerintem mindig is szeretni fogom az exemet, mert nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer rá. 2 és fél évet együtt voltunk, ő volt az első szerelmem. De már nem lennék vele együtt újra, hiába akarná ő is.

Aztán elment tőlünk a barátnőm, a vőlegényemmel pedig nagyon összevesztünk... Mondta, hogy most képtelen itthon maradni, hotelben aludt. Tegnap este óta nem is beszéltünk.

2017. júl. 18. 12:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, erre hogy kéne reagálni?

Te mit szólnál hozzá, ha a vőlegényedtől hallottad volna ezt? Hogy tudnál úgy viszonyulni hozzá, hogy még mindig szereti az exét és minden nap gondol rá?

Szerintem az első szerelmet mindenkinek nehéz elveszteni, de túl kell lépni.Ha eskvüőre készültök és gyereket terveztek, akkor nagyon nem normális, hogy minden nap az exeden gondolkozol.

Mióta vagytok együtt a vőlegényeddel?

2017. júl. 18. 12:28
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinalj? Fantazialj az exedrol amig a jelenlegi ember akivel a kozos jovodet tervezted eldonti, hogy egyutt tud-e elni egy olyan csajjal aki keptelen elhagyni az elozo palijat erzelmileg. Mast nem tudsz.

Majd szol ha dontott.

Amugy, ha ennyire kotodsz az elozohoz, miert szakitottatok?

2017. júl. 18. 12:30
 13/33 anonim ***** válasza:
94%

Nem élnéd túl ha most lépne vissza? Ciki lenne mi? Te csak magadra gondolsz ahogy látom. Arra nem, hogy ez milyen érzéseket váltott ki a vőlegényedben?

Még pont időben vagytok, hogy külön mennyetek. Szereted a vőlegényed, de mindig ott lesz előtte, hogy van valaki akinek a helyére soha nem fog tudni lépni..mégpedig az ex, aki olyan fontos poziciót tölt be a szivedben. Mégis minek tervezzen veled bármit is??

Téged az esküvő aggaszt és az, hogy majd mit fogsz mondani a meghivottaknak...

2017. júl. 18. 12:31
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Egy idióta kérdés tőlem: mi a kékeres méteresért jössz össze addig mással, amíg az előzőt szereted? Biztos lefújnám az esküvőt.
2017. júl. 18. 12:34
 15/33 anonim ***** válasza:
98%

Remélem ez csak provokáció akart lenni...

Ha nem, érdemesebb lenne minél előbb egy alapos önvizsgálatot tartanod... mert komoly bajok vannak veled.

2017. júl. 18. 12:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

>Ja, és szeptemberben lesz az esküvőnk, hatalmas felhajtással, rengeteg meghívottal. Nem élném túl szerintem, ha most lépne vissza...

LOL, a kapcsolatotok le van fosva, az összetört vőlegényed is, csak nehogy megrepedjen a családnak meg az ismerősöknek vetített tökéletes kis kép :D.

Hogy mit csinálj? Először gondold kicsit át, hogy most ki is lett megbántva, meg hogy pontosan mennyire sza­rod telibe a vőlegényedet, ha ezután saját magadat sajnálod meg az esküvőtöket félted, és meg sem említed, hogy ő vajon mit érez. Utána meg várj és beszélj vele, amikor keres, és legyen annyi gerinc benned, hogy vállalod, amit mondtál.

2017. júl. 18. 12:38
 17/33 AchromaticSmarties ***** válasza:
100%
Én biztos ott hagynálak. Azt érezném, hogy kidobtam x évet az életemből, ami alatt egy normális lányt is találhattam volna.
2017. júl. 18. 12:39
 18/33 anonim ***** válasza:
70%
Most egy jó kötél méter ára csak 1200 ft.
2017. júl. 18. 12:39
 19/33 anonim ***** válasza:
56%

Kuldd el neki ezt a kerdest, csak hogy tudja, vele vagyunk es tamogatjuk. A ferfi testveriseg nem hagy hatra senkit. Neha igen, de most nem.

Amugy feldobta a napom a kerdes, akar kamu akar nem.

2017. júl. 18. 12:48
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a vőlegényednek, ezt most higgadtan át kell gondolni.

Ahogy én látom: egyáltalán nem normális, hogy az exed még ennyire szereted. Nem tudom, a mostanival mióta vagytok együtt, mennyivel a szakítás után jöttetek össze. De túl korai volt ez még.

Normális esetben a múltra némi nosztalgiával gondol vissza az ember "csak a szépre emlékszem" jeligére, de szerelem nélkül.

Új kapcsolatba is csak akkor kezdesz, ha le tudtad zárni az előzőt, nem hogy házasság és gyerek!

Valószínűleg a vőlegényednek is van múltja. Ennek ellenére senki másra nem gondol, csak rád, és egyedül téged szeret. Ezért volt számára akkora pofon, amit hallott.

Te pedig első körben a felhajtás és az esküvő miatt aggódsz. Nem az van, hogy "nem tudok élni nélküle, bármit megtennék, csak ne hagyjon el". Hanem a "jajj de ciki lesz, ha most mondjuk le a lagzit, elúszik a foglaló, stb"

Lehet, hogy kedveled, kényelmes vele, a legjobb barátod, és jó a szex, de ez nem szerelem.

Csak beleillik a terveidbe, hogy házasság, nagy esküvő, kisbaba, cél elérve.

Ilyen körülmények között nem célszerű csak azért összeházasodni, mert "ki van fizetve". Két évvel esküvő után, egy kisgyerekkel a karodban is pont ilyen ciki lesz válni.

2017. júl. 18. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!