Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a vőlegényem nem aludt itthon és azt mondja, képtelen velem most beszélni?
Tegnap itt volt egy barátnőm, beszélgettünk a teraszon. Nem hallottam, hogy hazajött a vőlegényem... És hallotta, mikor mondtam, hogy szerintem mindig is szeretni fogom az exemet, mert nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer rá. 2 és fél évet együtt voltunk, ő volt az első szerelmem. De már nem lennék vele együtt újra, hiába akarná ő is.
Aztán elment tőlünk a barátnőm, a vőlegényemmel pedig nagyon összevesztünk... Mondta, hogy most képtelen itthon maradni, hotelben aludt. Tegnap este óta nem is beszéltünk.
Mit csinálj? Fogadd el a vőlegényed esetleges döntését,ne próbáld meg majd győzködni,visszatartani,könyörögni. Sőt! A helyedben már én mondanám vissza az esküvőt!
Esetleg ha már lezártad a múltad,akkor kezdesz új jövőt!
Szerencse,hogy az esküvő előtt hallotta meg ezt!
Az a baj, hogy a szokásos barátnőzös pletykálkodás egyszerűen éretlenséget is mutat. Nem nőttél fel. 2 hónappal az esküvő előtt talán közös életetekre kéne gondolni, és nem a múlton merengeni. Most összetörted a srácot, mert ő azt hitte, hogy szereted, és közben mégsem.
"képtelen velem most beszélni"
Az a baj, hogy ez nem csillapodik le 2 nap alatt, ez sokkként is megjelenhetett nála...
neked csak az lenne ciki, ha le kéne mondani, mert kiment már a sok meghívó, meg az előlegek...
párod helyében leülnek veled, és ott higgadtan elmondanám, hogy amíg mást (is???!!!) szeretsz, addig nem veszlek el.
Egy kicsit átérzem a helyzeted, nekem 7 évembe került, hogy többé kevésbé tovább tudtam lépni az első szerelmemen.
Már nem gondolok rá minden nap, szerencsére haverok maradtunk és az évek alatt egyre távolabb lökött magától.. már nem az az ember, akit szerettem, ezért én sem jönnék össze vele, viszont a régi tökéletes összhangot nem sikerült elengednem, hetente párszor eszembejut. Rá is ment minden kapcsolatom az elmúlt években, mindig hozzá mértem mindenkit.
Szerettem én másokat is, csak nem úgy.
Hagyd ott a srácot, és hagyj magadnak időt, hogy le tudd zárni valóban a múltad.
Lehet, hogy évekbe fog telni, de ha összeházasodtok, az évek alatt fel fog emészteni téged az érzés, hogy újra azt az érzést akarod, mint először érezted.
Egyszerre két embert nem lehet ugyanúgy szeretni. Ezt onnan tudhatod, hogy mikor csak az első szerelemedet szeretted, el sem tudtad képzelni, hogy más is fontos legyen.
Ha az érzés ugyanaz lenne, mint az exednél, most is csak egy férfit szeretnél..
Hagyd ott most, gyerekkel, elváltan nehezebb lesz.
Plussz a srác is megérdemli, hogy valaki csak érte égjen, mint anno te az exedért..
Ezt megvonnád tőle?
Előttem már mindent leírtak. Hagyd őt menni, akkor esetleg még javíthatsz valamit a helyzeten, ha nem alázod tovább avval, hogy fogadjon neked örök hűséget, úgy, hogy tudatában van annak, hogy te eddig sem voltál vele ott lélekben és ezután sem lennél...
Így, hogy még mindig a volt pasidat szereted, akkor ennek a férfinek semmi keresnivalója melletted.
Szánalmas pitscha vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!