Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a vőlegényem nem aludt itthon és azt mondja, képtelen velem most beszélni?
Tegnap itt volt egy barátnőm, beszélgettünk a teraszon. Nem hallottam, hogy hazajött a vőlegényem... És hallotta, mikor mondtam, hogy szerintem mindig is szeretni fogom az exemet, mert nem telik el nap, hogy ne gondoljak legalább egyszer rá. 2 és fél évet együtt voltunk, ő volt az első szerelmem. De már nem lennék vele együtt újra, hiába akarná ő is.
Aztán elment tőlünk a barátnőm, a vőlegényemmel pedig nagyon összevesztünk... Mondta, hogy most képtelen itthon maradni, hotelben aludt. Tegnap este óta nem is beszéltünk.
De nem értitek.
Én szeretem a vőlegényemet is, különben miért mennék hozzá és miért próbálkoznánk augusztustól a babával?
Megbékíteni szeretném, nem elhagyni.
"szeretem a vőlegényemet is"
Ja, akkor minden rendben. Vagy méegsem?
Huh kislány, te totál nem vagy normális.
Még jó h most derült ez ki, időben. Szegény fiú
Ez nagyon kiàbrándító szerintem. Remélmem a vőlegényed talál egy normális lànyt akinek nem pótlék,nem második vagy sokadik a sorban. Hanem értékeli,szereti őszíntén,tiszteli,elfogadja és a legfontosabb személy.
Kívánom,hogy r#dj meg a vőlegényed meg lépjen minél előbb ne egy ilyen fruska mellett élje le az életét.
19/L
Huuu..hát örülj neki, hogy nem csomagolt össze rögvest. Szerinted majd ilyen után tervezi veled a jövőjét? Azon fog kattogni végig, hogy az ex-re gondolsz. Ha kibékültök is, ezt soha nem fogja elfelejteni. Mindig nyomasztani fogja legbelül egész addig, amig végled el nem hagy.
Ezt már soha nem fogod tudni rendbe hozni, mert a bélyeg örökre megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!