Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Budafoki esküvő - Sacelláry...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budafoki esküvő - Sacelláry kastély vagy borgazdaság?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék kapni, hogy a két helyszín közül melyiket válasszuk 2018-as esküvőnkre.

Ha lehet, árakat is szívesen fogadunk, mert árajánlatot lehet ugyan kérni, de a végösszeg mindig egy kicsit többre jön ki.

60 fősre tervezzük a vacsorát.

Nagyon köszönök előre is minden segítséget.

2017. jún. 26. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom konkrétan nincs, de hidd el, hogy az árajánlattal pontosabb infóhoz jutsz minden szinten, mint azzal akinek az elmúlt öt évben valamikor volt ott egy esküvője és leírja, hogy Ő mennyit fizetett/milyen feltételekkel vállalták az esküvőjét.
2017. jún. 26. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Inkább benyomásokat várok és természetesen hozzávetőleges globális árat, ha valaki megtisztel az infóval.
2017. jún. 26. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A borgazdaság az a promontor schola ... épületet jelenti? Ott voltam egyszer esküvőn, igaz kicsit régebben. Szerintem 60 főre nagy, plusz elég sok dekorációt elbír, anélkül szerintem kicsit lapos lenne. De amúgy rosszat nem tudok róla mondani.
2017. jún. 26. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Budatétényben a György villát ajánlom
2017. okt. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!