Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjatok, romaniaban a Peles kastely berelheto eskuvore?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 22:37
1/8 anonim válasza:
Ha van eleg penzetek, igen! Az csoda szep, de megfizethetettlen.
2/8 A kérdező kommentje:
esetleg nem tudod,hogy korulbelul mennyi? amugy a penz nem szamit mert boldogga akarom tenni a menyasszonyomat, es tokeletes eskuvot akarok
2012. szept. 28. 22:42
3/8 tetro válasza:
Én rendszeresen bérelek hasonló épületeket. A Pelest eddig még soha, de ez attól függ gondolom mit akarsz használni belőle, mekkora részt, le kell-e zárni stb-stb. Az igényektől függően gondolom 3000-10000 euro.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de irigylem a menyasszonyod :))
5/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, ez hatalmas műemlék, még be sem lehet menni cipővel, kell rá húzni zacsit.
6/8 anonim válasza:
Annyi szuper, modern étterem van Erdélyben. De egy kastélyban??? Szerintem nem bérelhető...
7/8 anonim válasza:
Utolso
Ne arra gondolj hogy x euroert az egesz kastely egy napra a tied es azt csinalsz amit csak akarsz. Fermeket lehet berelni rendezvenh vagy konferencia miatt esetleg meg fotozasra is de nekunk megfizethetettlen ugy gondolom (sok sok ezer tizezer euro)
8/8 anonim válasza:
Az alabbi cikk szerint a Peles-kastelyt nem lehet rendezvenyekre berelni:
Mas kastelyokban (Torcsvar, Stirbei, Cantacuzino stb) viszont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!