Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hidegtálat érdemes és lehet otthon készíteni Esküvőre?
Készítettetek már hidegtálat a saját vagy a családtagotok esküvőjére?Hogy sikerült?(képet tudnátok róla mutatni?)
Mennyivel lehet csak előre elkészíteni, és hogy lehet így kiszámolni az adagokat? Esetleg vmi amire érdemes figyelnünk?
nekünk most volt az esküvőnk elsején.mivel nem voltunk sokan(32 fő),hidegtálas megoldás volt.mi csináltuk anyuval a kaját,anyós pedig a sütiket.
nálunk ezek voltak:
saláták:francia sali,majonézes krumpli,sajtsaláta.
husok:töltött dagadó(májas és zöldséges is külön),töltött karaj(kolbászos),töltött csirke,stefánia szelet(fasérozott rúdba),rántott hús.
köretek:rizs és hasábkrumpli(olyant vettünk amit sütőben is lehet sütni,nem kell olajba rakni).
mindent megsütöttünk,főztünk előtte nap anyuval,kivétel a rántott húst meg a köreteket(aznap sütötte,főzte hajnalban anyu).a salikat szintén elötte nap rakta össze anyu.mindent hűtőben tároltunk,majd reggel felraktuk az asztalra.mi mindent mi csináltunk,így 100.000-be volt az egész a ruhámmal együtt(15ezer volt)
sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!