Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hidegtálat érdemes és lehet otthon készíteni Esküvőre?
Készítettetek már hidegtálat a saját vagy a családtagotok esküvőjére?Hogy sikerült?(képet tudnátok róla mutatni?)
Mennyivel lehet csak előre elkészíteni, és hogy lehet így kiszámolni az adagokat? Esetleg vmi amire érdemes figyelnünk?
Milyen hideg tálat?
Szerintem ne túl hideget, mert megfájdul a torkuk.
olyasmiket érdemes, amiket előre megpirított kenényérre lehet kenni.
Nagyon dekoratívan meg lehet csináli.
pl.
tonhalkrém
padlizsánkrém
kőrözött
A lajos Mari-Himző Károly 99 sorozatában a hidegtálakban baromi jók vannak. Én onnan vettem a tonhalkrémet.
Halformájúvá kell alakítani és a pikkelyek uborkák.
tehát akkor előre elkészítettet akarsz, ami nem macerás.
Én akkor is ezeket a krémetek ajánlanám. Szépen háromszög alakú piritósokon. És egyáltalán nem drága, mutatós, lehet variálni, kiadós is.
Köszönöm szépen a válaszokat,de azért küldjetek még,várom őket!
21:10! Örülök,ha te ilyen jó helyzetben vagy anyagilag,maradjon is így,de te nem ismered a helyzetemet,ezért nagyon nem szép dolgog,hogy "lesmuicigoztál".Gondolod,hogy nem választanám a legszebb és legjobb és legkényelmesebb megoldásokat ha megtehetném?!Légyszíves legközelebb,mikor ilyet írnál vkinek azért gondolkozz el ezen.
Tényleg a hűtéssel vigyázz, de egyébként meg lehet csinálni otthon csak figyelj arra, hogy legyen elég hely a hűtőben, vagy ha van valakinek használaton kívüli + hűtője azt is állítsátok csatasorba. Sült hús valamilyen legyen benne, töltött vagy csabai karaj. Ami nekem a kedvencem a sajttekercs, nagyon mutatós és finom (nem a legolcsóbb de nem is drága) Biztos találsz rá receptet, puhább sajt (pl trapista gőz fölött meg kell olvasztani kinyőjtani, ízesített sajtkrémmel ha jól emlékszem talán vaj vagy tejszín valami még megy a krémbe (pl. snidlinggel vagy más zöldfűszerrel)megkened a kinyújtott lapot, rá a gépsonkát és feltekered, mielőtt tálra rakod felszeleted. (a belsejére különböző variációk vannak)
Szerintem ha magad csinálod a tálakat olcsóbb mintha veszed és ha nem sok vendég lesz simán meg lehet csinálni. Én úgy számolnám ki, hogy kb karácsonykor mennyien szoktatok lenni (pl.10) és azt szoroznám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!