Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen hidegtálat érdemes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hidegtálat érdemes és lehet otthon készíteni Esküvőre?

Figyelt kérdés

Készítettetek már hidegtálat a saját vagy a családtagotok esküvőjére?Hogy sikerült?(képet tudnátok róla mutatni?)

Mennyivel lehet csak előre elkészíteni, és hogy lehet így kiszámolni az adagokat? Esetleg vmi amire érdemes figyelnünk?


2010. máj. 19. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Milyen hideg tálat?

Szerintem ne túl hideget, mert megfájdul a torkuk.

2010. máj. 19. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

olyasmiket érdemes, amiket előre megpirított kenényérre lehet kenni.

Nagyon dekoratívan meg lehet csináli.

pl.

tonhalkrém

padlizsánkrém

kőrözött

A lajos Mari-Himző Károly 99 sorozatában a hidegtálakban baromi jók vannak. Én onnan vettem a tonhalkrémet.

Halformájúvá kell alakítani és a pikkelyek uborkák.

2010. máj. 19. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Állófogadáskor szoktak hidegtálat készíteni,az alapok sztem a kaszinó tojás,francia saláta,sonkatekercs.de szeretnék más recepteket is ami megállná a helyét egy Esküvőn,amit otthon is el tudunk készíteni-mutatós és anyagilag sem olyan megterhelő,és érdekelne az is hogy,más hogy oldotta meg ezt a feladatot,milyen sikerrel.
2010. máj. 19. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

*javítás: Hemző Károly

[link] ennél azért szebben is meg lehet.

valahogy így tálalni [link]

2010. máj. 19. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

tehát akkor előre elkészítettet akarsz, ami nem macerás.

Én akkor is ezeket a krémetek ajánlanám. Szépen háromszög alakú piritósokon. És egyáltalán nem drága, mutatós, lehet variálni, kiadós is.

[link]

2010. máj. 19. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Otthon, semmilyent. Se helyed, se felszerelésed hozzá, valószínűleg a szakértelmed és gyakorlatod se több. 20-25 ezerért mér elég jó 10-12 személyes tálakat készítenek, ne legyél smucig.
2010. máj. 19. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amire nagyon kell figyelni az a tárolása az ételeknek.Főleg,ha a nyár kellős közepén lesz a lagzi.A melegben nagyon hamar össze lehet szedni egy jó kis szalmonellát.Főleg a majonézes dolgok és a nyers húsételek nagyon veszélyesek pl.tatárbifsztek
2010. máj. 19. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,de azért küldjetek még,várom őket!


21:10! Örülök,ha te ilyen jó helyzetben vagy anyagilag,maradjon is így,de te nem ismered a helyzetemet,ezért nagyon nem szép dolgog,hogy "lesmuicigoztál".Gondolod,hogy nem választanám a legszebb és legjobb és legkényelmesebb megoldásokat ha megtehetném?!Légyszíves legközelebb,mikor ilyet írnál vkinek azért gondolkozz el ezen.

2010. máj. 19. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egy hónap múlva lesz az esküvőnk és mi is "csak" hidegtálas állófogadásra készülünk. Lesznek majonézes saláták (kukorica, francia, krumpli), görög saláta, kőrözött és 4 tál, amit grillcsirkéből és sertéshúsokból készítünk. Csirkét megvesszük megsütve, a malacot meg nyersen és felosztjuk, ki hogy süti meg a saját szája íze szerint, így máris lesz 4 féle ízesítésű karajszelet. Plusz lesz még kenyér hozzá. :)
2010. máj. 20. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Tényleg a hűtéssel vigyázz, de egyébként meg lehet csinálni otthon csak figyelj arra, hogy legyen elég hely a hűtőben, vagy ha van valakinek használaton kívüli + hűtője azt is állítsátok csatasorba. Sült hús valamilyen legyen benne, töltött vagy csabai karaj. Ami nekem a kedvencem a sajttekercs, nagyon mutatós és finom (nem a legolcsóbb de nem is drága) Biztos találsz rá receptet, puhább sajt (pl trapista gőz fölött meg kell olvasztani kinyőjtani, ízesített sajtkrémmel ha jól emlékszem talán vaj vagy tejszín valami még megy a krémbe (pl. snidlinggel vagy más zöldfűszerrel)megkened a kinyújtott lapot, rá a gépsonkát és feltekered, mielőtt tálra rakod felszeleted. (a belsejére különböző variációk vannak)

Szerintem ha magad csinálod a tálakat olcsóbb mintha veszed és ha nem sok vendég lesz simán meg lehet csinálni. Én úgy számolnám ki, hogy kb karácsonykor mennyien szoktatok lenni (pl.10) és azt szoroznám fel.

2010. máj. 20. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!