Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te miért házasodtál össze a férjeddel / feleségeddel?
Őszinte válaszokat várok!
Lehetőségek:
A) anyagi okokból: mert gazdag, azért hogy eltartson, hogy könnyebb legyen a megélhetés
B) hitelt akartunk felvenni / szocpol, csok miatt
C) mert jött a gyerek
D) mert a rokonok szerint így illik / itt volt az ideje
E) mert már elmúltam X éves és ilyenkor már ciki ha nem vagy házas
F) szerelemből
Aki A-E-ig házasodik, az egy idióta, számító liba,/pöts és csak kibxik a másikkal...
Én szerelemből.
A - van keresetem, nem kell eltartson
B - hitel csok felejtős
C - ez is egy opció, de sokszor vezet váláshoz
D - más véleménye nem érdekel, törődjön a saját életével
E - na, ez meg komolyan, dedó
G) poénból
És nem viccelek, tényleg így történt. Persze a fő ok a szerelem volt, de az egész házasság úgy indult, hogy egy jól sikerült szülinapozás után párom felvetette, hogy ő azt akarja, hogy én legyek a felesége. Nem voltunk már józanok és nagyon sokat nevettünk aznap éjszaka, majd hazafele menet letérdelt és megkérte a kezem. Azt hittem másnapra nem is fog rá emlékezni.. tévedtem.. reggel úgy köszöntött h "jó reggelt menyasszony". Az egész nagy nevetésben tört ki. Életem legjobb dolga volt. Rá 2 hónapra házasok voltunk. Ez volt 9 éve. :D
34N
F+G
Szerelmesek voltunk és családot szerettünk volna alapítani.
F. Szerettünk volna az állam szemében is egy családdá válni, nekünk ez egyszerűen fontos :)
De aki A-E-ig házasodott, az úgysem fogja bevallani, mert még ő maga is érzi, hogy nagyon gáz ezen okokból házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!