Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy az ex-em megkéri gyermekünket, hogy legyen tanúja az esküvőjén?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 15:27
2/19 anonim válasza:
Miért ne lenne normális, ha amúgy jó a kapcsolat?!:)
3/19 anonim válasza:
Szerintem szándékos gonoszkodás, lehet az új házastárs ötlete...Ki miatt váltatok el?
4/19 anonim válasza:
Az első két válaszolóval értek egyet. Ha nem lenne jó a kapcsolat, fel sem kérné. Én egy nagyon emberi, nemes gesztusnak tartom.
5/19 anonim válasza:
Mivel ő a gyerek apja szerintem tök normális.
6/19 anonim válasza:
15:41 es vok: vagy nem közös gyerek?:D
7/19 anonim válasza:
Miért lenne gonoszkodás? Simán megkérheti. Akkor lenne fura, ha sokáig nem tartotta volna a kapcsolatot a gyerekkel és most ezzel jönne elő az exed. Egyébként ezek szerint az a gyerek már felnőtt. Akkor meg döntse el ő, hogy neki ez normális-e.
8/19 anonim válasza:
Miből gondoltátok,hogy ezt a kérdést nem pasi tette fel?Lehet,hogy a volt férj kérdezi,mert neki az "túl sok",hogy a közös gyerekük,a saját anyukájának így asszisztál(kvázi mintha az új pasi mellé állna).Mivel tanú csak 18.évét betöltött személy lehet,agy valószínűleg az ő döntése is.
9/19 anonim válasza:
ha jó a viszony, akkor szerintem ebben semmi gáz nincs.
10/19 anonim válasza:
15:49: azért nem gondoljuk,mert tudunk magyar szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!