Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólhat bele egy rokon az esküvőbe? Bővebben lent.
Köszönöm a válaszokat.Remélem sikerül megoldani mindent.
A lelkét összerakó válaszolótól pedig kaptam egy email-t,ide nem merte kiírni.A lényege annyi,hogy neki vagy 3 diplomája van,tanult ember és vitorlázórepülőzik.28éves és szerinte,aki ilyen felfogású mint én,tanulatlan, abszolút felnőtt és szánalmas.És ő nem féltékeny senkire.Láttam már más esküvő kérdésnél is a hozzászólását,szinte szóról szóra egyezett az egyik itteni írásával.Csak sajnálni tudom..
Én kaptam tőle még egy emailt.Olyan jókat derülök rajta.:)
Hirtelen lett egy komoly kapcsolata is 1nap alatt.És hiába nem gazdagok,már a szülei is repülőztek,mert az nem drága sport..Igaz kinek mi a drága.Ja és huszonévesen minek szlni,mert külföldön 30fölött szülnek..És ha valaki a szüleivel egy házban lakik,nem albérletben,akkor nem is kell beleadni a rezsibe huszonévesen sem..
Úgy látszik az egyetemen jómodort nem tanítanak.Ez szomorú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!