Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólhat bele egy rokon az esküvőbe? Bővebben lent.
Ez a Te/Ti nagy napotok
Minden úgy legyen ahogy Te/Ti akarjátok.
Ne egedj, ne akarj kompromisszumot mert esetleg életed végéig bánni fogod
a 14 éves hölgyike nem normális, küldjétek el finoman a francba, majd a saját esküvőjén nyomuljon, ne nektek kavarjon
bízd a párodra a dolgot, NEKED és a párodnak kell jól érezni magatokat, nem annak a kis libának
ja és gratu a babához:)
egyetértek az előttem szólókkal.
semmi joga beleszólni, mivel ez nem róluk szól,hanem RÓLATOK! a ti esküvőtök, és úgy kell zajlania, ahogyan ti szeretnétek!
Engem ilyen helyzetben az sem érdekelne,ha balhé lesz belőle, ugyanis nekik elvileg semmi közük ehhez, inkább örüljenek,hogy ott lehetnek és veletek ünnepelhetik ezt a szép eseményt.
És a helyedben hagynám,hogy a párod elintézze, vagy ha nem sikerül, én a helyedben odaállnék eléjük és megmondanám a véleményem az biztos!
Ez a TI napotok, és nem szabad hagyni, hogy bárki elrontsa, megváltoztassa a terveiteket.
Ha ő bordó ruhában akar fotózkodni,hát hajrá, menjen el a fényképészhez,fizesse ki és csinálnak róla képeket.
13:58-as miről beszélsz? Bár az élet fájdalmas, ebben bőven részese lehetsz.
A te életed, a te esküvőd kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!