Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólhat bele egy rokon az esküvőbe? Bővebben lent.
Hűű, teljesen átérzem a dologt, nálunk a vendéglistával vannak gondok, mert meg kell hívni mindenkit ezért és ezért és ha nem akkor akkoooora sértődés lesz...
Szerintem ne hagyd magad! Egyszer van egy ilyen nap az életedben, ezt be kell látnia mindenkinek. Különben is szerintem még a koszorúslány ruháját is neked kéne kiválasztani. Ha nem tetszik, hát ne legyen k.lány! Én tegnapelőtt harcoltam végig a családdal egy meghívást és úgy döntöttünk, hogy senki nem zsarolhat minket, legfeljebb nem jön el. Aki meg akar nézni, úgyis eljön, akik meg nem, arra nincs szükségünk.
Szerintem a párod nővérével a párodnak vagy egy nála idősebb családtagjának kéne beszélni (leendő anyós-apósod, nagyszülők), hátha rájuk jobban hallgat.
Ha az sem megy, egyszerűen állítsátok kész tények elé, ne mondjátok meg neki, hol lesz a fotózás.
Kitartást a harchoz :)))
Kedves 14:08-as, ha neked ez a véleményed, az nagyon szép, de 1. ne szólj bele abba, hogy a kérdező mikor akarja a saját esküvőjét és hogyan 2. mindenkinek el kell fogadni a véleményét, a döntését.
A kérdezőnek csak annyit, hogy azt a hülye kis libát küldjétek el a búsba... nehogy már róla szóljon a TI esküvőtök! És kit érdekel, ha balhé lesz belőle? Hát hajrá! Amíg nem lesz valaki a családban, aki a sarkára áll, és megmondja neki is, meg anyucinak is a frankót, addig mindig, mindenbe bele fognak ugatni! Én tuti nem hagynám, hogy más intézkedjen az esküvömről.
Nem muszáj ezt ennyire felfújni.A kiscsaj miért ne jöhetne,abba,amibe akar.Úgy se érdekel senkit,hogy miben van a koszorúslány,mindenki a menyasszonnyal van elfoglalva meg a vőlegénnyel,szóval emiatt kár féltékenykedned.
A bekísérés is tök megoldható.Nálunk a férjem az édesanyjával ment be,aztán az anyuka leült,a vőlegényem ott állt az oltárnál,mikor én apukámmal bementem és elötte nem látott egy percig sem,szóval a hatás ugyanúgy megvolt.
A fényképészkedés elég nevetséges,hogy ott akar lenni.Én azt csinálnám,hogy kettesben a férjjel megcsináltatnám a 15 képet,a többit pedig kattintgassa el a kiscsajra,ha az anyja kifizeti.Amúgy nem!
Köszönöm a tanácsokat. Szerintem hagyom,hogy a párom beszéljen velük.Tényleg nem akarok veszekedést,remélem megértik majd.
Kedves 13:58-as.Én se nagyon értem miről beszélsz.Általában azok beszélnek így,akik nem találnak maguknak senkit és ezt próbálják kimagyarázni.Az eszedbe sem jut,hogy azért házasodunk össze,mert nagyon szeretjük egymást?És hogy a babát mindketten akartuk,és nem kicsit.Mindent megtettünk,hogy sikerüljön,egyikünk sem lesz már fiatalabb.Majd ha egyszer eljutsz eddig,megérted.Talán..És a bevonuló zenénk képzeld egy régi szám lesz.Gergely Robitól a Hófehér című szám.És mivel magyarok vagyunk,csak magyar zene fog szólni az esküvőnkön,mert ez tetszik.
Asszem, lőttek a nászajándéknak! :)
Egyébként részvétem. Én ragaszkodom hozzá, hogy nem lesznek kosz. lányok, egy sem. Szerintem te is ahhoz ragaszkodj, ahogy szeretnéd. Bár a kislány a ruhát mindenképpen fel fogja venni.
Nem ártana, ha valaki felvilágosítaná a kislányt meg az anyukáját a szabályokról:
-koszorúst a menyasszony választ
-a koszorús olyan ruhát visel, melyet a menyasszony választ ki
- annyi sminket tesz magára amennyit a menyasszony megenged
- és egyszerű a frizurája
A koszorúslány egy segéd az esküvőn, mindig egyszerűbb ruhája van, hogy neki ne kelljen segíteni semmiben, hanem ő tudjon segíteni a menyasszonynak (pl: mosdóban, ki/beszállni az autóba, lépcsőn...stb.)
Mikor koszorúslány voltam, térdig érő ruhám volt, lapos talpú cipőm, egy pici csokor a kezemben, leeresztett hajam és megkért a menyasszony, hogy szemceruzán és spirálon kívül más sminket ne használjak. Fotózáson ott voltam, macinaciban sminkeltem, ruhát és hajat igazítottam, vittem a fotós cuccát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!