Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék esküvőre menni, jó indok kellene?
Nem szeretnék menni a párom haverjának az esküvőjére.
Menjen egyedül a párom. Párom nem bulizos ember. Unatkoznék az biztos, egész este az asztalt támasztanám vele együtt. Annak mi értelme?
Emelett pedig nem ismerek senkit se a páromon kivűl. Szóval még az ifjú párt se. Én csak azért mennék, mert a párom megy. Ez pedig ciki számomra.
Úgy érzem h semmi keresnivalóm ott. Én nem hívnék olyat akit nem ismerek.
Párom erősködik h menjek, még a vőlegény is rám írt, h menjek nyugodtan, mondván h a párom ne unatkozzon. Jah persze inkább ketten unatkozzunk :DDD Még az sincs h vkihez oda mennék beszélni mert senkit nem ismerek. Párom se ismerkedős, tánc kizárt nála.
Tehát kellene vmi jó indok, ami miatt nem megyek :D
Amit a vőlegénynek is megírhatok. Tehát vmi szalonképes és ami után már leszállnak rólam
20L
Finoman szolva a párom papucs. Szóval nem háborog sosem a döntésem miatt. Túlkönnyű eset.
Ő nem unatkozna mert van ott még pár ember akivel el tud beszélgetni
Már bocsánat, de miért kéne a kérdezőnek elmennie, ha semmi kedve hozzá? Én is hasonló jellem vagyok, borzalmasan szenvedek olyan társaságban, ahol nem ismerem az embereket, vagy csak nincs kedvem hozzájuk aznap. Párom egy ideig próbált magával rángatni, hagytam is neki néha, sok kellemes dolog nem sült ki belőle. Ő még maradt volna, nekem mehetnékem volt, de ne nélküle menjek már, csak még egy óra, csak még egy...blabla. Nem volt jó élmény.
És nem, nem vagyok életképtelen sem, a saját társaságommal elvagyok, sok barátom van, csak nem tudok, és nem is akarok jópofizni olyanokkal, akik nem szimpatikusak, és egy random, idegen közegben nagy eséllyel lesz ilyen. Párom mehet nyugodtan, ahova akar, néha hív, ha épp van kedvem, megyek, ha nincs, akkor nem.
De komolyan, miért kéne mindenkinek szociális bombának lennie, és jópofiznia párja minden haverjával, akiket nem is ismer, pláne egy ilyen fontos napon? Ha valaki nem kompatibilis ilyesmivel, inkább hagyja a másikat önfeledten szórakozni ilyenkor, ahelyett, hogy feszültséget generál.
Nem megyek mert nem akarok.
Párom papucs. Ez van és irányirani kell. Bennem meg van elég kurátsu h hassak rá
Ő pedig elvárja h a fönök legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!