Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl közönséges ez az összeállítás esküvőre?
De, ez kicsit közönséges. Ráadásul nem igazán alkalmi viselet.
Nekem egy fehér koktélruhám volt, amit utána befestettem kékre. Így ráadásul senkinek se tűnt fel, hogy ez volt rajtam az esküvőn. :)
De ha nem akarod hordani egyáltalán, akkor add el.
Barátnőm a bonprixtől rendelt ruhát, egy héten belül megjött. Esküvő után meg visszaküldte, hogy nem jó a méret, és levásárolta az árát. XD Tud élni a csaj.
Közönségesnek nem mondanám, de hogy nem alkalomhoz illő és kicsit "proli" hatású, főleg a menyasszonynak, ha jól értem, az biztos. Ez inkább utcára vagy buliba való.
Ha már úgyis fekete vagy sötétkék szoknyát veszel, és nem teljesen fehérben vagy, akkor miért olyan fontos, hogy fehér legyen? Inkább vegyél egy szép, elegáns nem fehér nyári ruhát, azt fel is tudod venni később is és mégiscsak elegánsabb. Mert ha már nemcsak fehérben vagy, akkor már nem a "hagyományos", szóval ennyi erővel vehetsz fel lilát meg kéket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!