Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ruha lenne esküvőre?
Lenne polgári és egyházi is. Polgárin kis fátylas kalappal és minikesztyűvel viselném.Egyházin fehér boleróval és hajdísszel vagy kis fátyollal. Magas sarkú cipővel.
Az öve cserélhető, így színes vagy gyöngyös is lehet, ami feldobja.
Molett vagyok, (75 kg) és hiába próbáltam abroncsos ruhákat, nagy habcsók vagyok bennük. Nem szeretem az anyagukat sem. Júliusban meggyulladnék bennük.
Mit gondoltok?
A tanúm a rózsaszínet viselné.
Én imádnám :D Nekem sem jön be az abroncsos ruha, ezért én is ilyen stílusban keresgélek jelenleg.
A menyasszony nem attól menyasszony, hogy kínai műanyagba öltözve agyontupírozott betonbiztosra fújt ódivatú konttyal jelenik meg. Aki szerint egyszerű vagy semmilyen lennél az felszínes, velük nem kell foglalkozni ;) A lényeg, hogy te jól érezd magad és a párod, mert ez a TI napotok és aki ezt nem érti meg szánalmas. :)
Szerintem teljesen jó. :) Nekem tetszik, tetszene.
Sok boldogságot!
Nekem tetszene, és komoly előny, hogy máskor is hordható, ha nem is munkahelyre, mindennapra.
Legyen ez.
(Nekem egyébként a 75 kiló is tetszene, ha alkalmasan van elrendezve: mell, popsi, közte legyen derék.)
Teljesen jó :-) egy szép frizurával, sminkkel, cipővel, csokorral tökéletes!
Az összhatás számít, és hogy te is elégedett legyél. ;-)
Legalább nem olyan leszel, mint ski szalagavatóra készül O:)
Ez szuper ruha;-)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!