Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tennétek valamit, hogy megakad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tennétek valamit, hogy megakadályozzátok?

Figyelt kérdés
A volt párotokat még mindig szeretve,ha látnátok,éreznétek,hogy a vesztébe rohan egy rossz döntését illetően,magyarán hozzámegy egy férfihoz,akihez nem kellene,akkor azt megpróbálnátok megakadályozni?
2017. máj. 11. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így elég egyoldalú... ha szerelmes vagy belé, simán lehet, hogy te látod rosszul a dolgot.
2017. máj. 11. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az életem nem egy romantikus vígjáték vagy szappanopera. Lehet azt, hogy a vesztébe rohan csak én érzem. Megtisztelem annyival szakítás után is a másikat, hogy kinézem belőle, hogy képes önállóan neki megfelelő döntést hozni. Ha szeretne, nem menne máshoz hozzá. A saját önzőségem miatt nem károsítok meg más családokat sem anyagilag (ami egy esküvő megszervezése pl), sem érzelmileg.
2017. máj. 11. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene? Szerinted. Szakadj le róla, a pokolba vezető út....
2017. máj. 11. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A VOLT parodhoz mar semmi kozod. Azt csinal amit akar, ne avatkozz bele!
2017. máj. 11. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az ő szemében eleve nem fogsz hitelesnek tűnni, mert elfogult vagy, ezért rád nem fog hallgatni. És ő is elfogult mert szerelmes másba. Érdekkülönbözőség tényállása forog fenn. Egy közeli, bennfentes hozzátartozó talán tudna rá hatni, de volt partner nem. Ő csak azt látja, hogy te megpróbálod a másikat befeketíteni, hogy vissza kaphasd. Az most tök mindegy, hogy tényleg a jó szándék vezérel és nem a birtoklási vágy.
2017. máj. 11. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor nekem mindezt mégis minek írta le,minek közölte? Eddig egyetlen szót sem írt és az elmúlt egy hétben szinte minden nap. Már ez is önmagába véve meglepett,de ez a hír meg végképp. Szerintem azt sem tudja mit csinál.
2017. máj. 11. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, hogy gondoltad megakadályozni? Ha ő bizonytalan az új házasságban, azt neki kellene lemondania. Ha most is tőled várja a megoldást, akkor azon is elgondolkodnék, milyen jellem? Lelép tőled, házasságra készül mással, aztán elbizonytalanodik és vissza kuncsorogja magát hozzád. Csak akkor fogadnám vissza, ha tisztáztuk előtte a helyzetet. A "rájöttem mégis téged szeretlek" nekem kevés lenne.

De te tudod. Sok sok beszélgetés.

Az esküvőt nem akadályoznám meg. Legyen ez az első lépés tőle, hogy korrekten odaáll a vőlegénye elé és ő mondja le. Ezután kezdenék csak újra kapcsolatot az exemmel, ha még én is szeretném.

2017. máj. 12. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit közölt, azt, hogy férjhez megy, vagy azt, hogy rosszul teszi?
2017. máj. 12. 15:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Az ö baja, mi denki a saját hülyeségéböl tanul.

Te nem lehetsz (nem is szabad) mindig mellette, mellesleg nemszemét sok közöd van már ilyen szinten hozzá.

De ha az exem nekem kezdené el ezeket mondani, rövig uton állitanám lelehetett, mert tudtommal szkitottunk, aminek oka volt, ergo hagyjon is békén a dologgal.

2017. máj. 14. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!