Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit adja az esküvői táncba?
Barátnőm testvére házasodik,mennyit illik ilyenkor beleadni ?
Minél hamarabbi válaszokat várok
1000-5000 között szoktam, éppen mi van nálam.
30/f
Szokástól is függ.
Mifelénk gyakran nincs külön nászajándék, csak pénzt kap a pár, amit menyasszonytáncnál lehet bedobni. Szerintem olyan 10-20 ezer körül legyen, ha nem vagy közeli hozzátartozó.
De voltam már olyan esküvőn is, ahol voltak ajándékok is külön: ekkor szerintem nem kell olyan nagy összeg.
Nálunk csak 1x van ajándékozás, sorbaállnak a vendégek, bedobják a borítékot vagy leteszik az ajándékot és jönnek táncolni. Ha ilyen lesz nálatok, akkor szerintem a barátnőddel közös borítékba tegyetek. 20e a minimum, de persze függ az anyagi helyzettől. Testvérnek én többet adnék. De gondolom ti még nem vagytok közös kasszán, így a te részedről szerintem 10e elég, a bnőd meg tesz bele amennyit akar. De ha gondolod, adhattok külön borítékot is, bár szerintem egyben szebb lenne.
Ha az ajándékozáson felül van táncos pénzes buli is, 1000-5000 közt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!