Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon jóbarát párja vagy a szimpla jóbarát való a esküvői meghívottak listájára?
Ugye milyen szar amikor az embernek sok barátja van? XD
Nekem most nincs 30 mint középiskolában, hanem kevesebb így mindenki jöhet a párjával.
Inkább azt mondom, amikor volt 70 ismerős abból 35 haver, abból 20 közelebbi de csak 12 embert hívhattam meg a házibuliba.
Gyerekek voltunk, mégsem volt soha semmilyen sértődés. Pedig ott is volt olyan, hogy a 13. meg a 14. is eljött, akit azért még beszuszakoltam a listába mert valakinek a párja volt akit nem is ismertem. 4-5 ilyen bulim volt (elég nagyot szóltak, utána sokáig téma volt, még majd 10 év után is emlegetik akik ott voltak). Mégsem volt soha sértődés, vagyis tartós biztos nem, mert ha volt se tudtam róla.
Pedig mondom, gyerekek voltunk még.
Felnőtt emberek nehogy már gyerekesebbek legyenek mint mi 16-17 évesen...
(Mondjuk én titokban tartottam az esemenyt és titkos meghívókat adtam, amin rajta volt minden infó- dehát utána már mindenki tudta h volt)
Ha elmagyarázod neki, hogy nem tud/tudott eljönni, mert nem volt több pénzetek, a Maris pasija meg azért jöhetett, mert mégse hívhattad meg egyedül, akkor meg kell értenie, ha besértődik nem nagyon tudsz vele mit csinálni...
Esetleg 2 dolgot lehet még, aki kihisztizi azt mégis meghívod, vagy megbeszéled mindenkivel, hogy párokat nem tudsz meghívni, mert ennyi embert nem tudtok kifizetni. Nem hiszem, hogy a Maris besértődne azon, hogy az oldalkocsijat nem hozhatja. Gondolom kb egy baráti körből vannak az emberek, akkor nem a pasijukkal/csajukkal mennek, hanem a barátaikkal. Ebben az esetben is meg kell hívni viszont a házastársat és a 6+ éve élettarsat.
Remélem minden rendben lesz nálatok és felhőtlen lesz a lagzi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!