Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek a vőlegény esküdhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a vőlegény esküdhet szmokingban?

Figyelt kérdés
Illik ez az esküvőhöz? Vagy legyen a hagyományos öltöny?

2017. máj. 8. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ,hogy milyen esküvőt terveztek. Ha pl. két tanúval, vagy csak szűk körben, teljesen fölösleges a szmoking. Ha sok vendéget szeretnétek meghívni már a szertartásra is, esetleg egyházi esküvőt is terveztek,és az összes többi körülményhez (pl. menyasszony ruhája, esküvő időpontja,helyszíne vendégsereg összetétele stb.) illik egy alkalmibb viselet, mehet a szmoking.

Csak megjegyzem...a hagyományos öltönyt később is ki tudod használni...

2017. máj. 8. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Lesz templomi is, 60 fő lesz végig.

köszönöm a választ!

2017. máj. 8. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Abban esküdik amiben akar. Persze az ésszerűség határain belül. Ha neki ez a vágya. Bár én akkor csak bérelném. Viszont az öltönyt tényleg jobbam ki lehet használni. De hát istenem, jobb esetben egyszer van ilyen alkalom.
2017. máj. 9. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt vegyél fel amit szeretnél, amiben jól érzed magad. Fotóztam már esküvőn vőlegényt bocskaiban, öltönyben, szmokingban, sportzakóban, fekete ingben, bőrnadrágban és acélbetétes bakancsban és lehetne sorolni (esküvőfotós vagyok). Egyébként én is agyaltam a saját esküvőm előtt a szmokingon, de aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem áll jól (magasabbnak kéne lennem hozzá és így a harminchoz közeledve esélyes, hogy már nem fogok nőni).
2017. máj. 9. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapban kifejezetten jól illik és jól néz ki. Azonban az esküvős stílusától is függ.
2017. máj. 9. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akár farmerban-pólóban is, ha akar (mondjuk nyilván nem akkor, ha az esküvő többi része full pucc). Szerintem nincs baj a szmokinggal sem, egyáltalán.
2017. máj. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!