Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire illetlen, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illetlen, ha a vőlegény vezeti a menyasszonyi autót?

Figyelt kérdés

A tanúinkkal együtt szeretnénk menni négyen és csak neki van jogosítványa.

Hozzátartozik az is,hogy szerintem már eléggé hódolunk a hagyományoknak a kikérővel és a templomi szertartással (a két anyuka kívánsága).Egyiküknél a "csak meg ne szóljanak" érv minden döntés mozgatórugója.

Mégis mennyire illetlen ez?

2017. ápr. 24. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

nekem ez nem illetlen, hanem veszélyes.

Képzeld csak el, ha akár csak a legkisebb koccanás, baleset történik, akár úgy, hogy nem is ő okozza, de elszenvedi, a rendőrségi hercehurca, vagy a helyszíni huzavona feltartja a kocsiba ülőket, és ezzel le is késitek az időpontot, ezzel az egész esküvőtöket.

A legjobb, ha olyan ember vezet, akinek nincs szerepe az eseményekben. Se a tanúknak, se a jegyespárnak nem ajánlott.

2017. ápr. 24. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Én nem szerettem volna ha a párom aznap vezet. Eléggé izgultunk így is. De hát ha nincs más megoldás.
2017. ápr. 24. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
A másik meg, hogy szerintem ezt nem illemből csinálták régen se, hanem például azért, hogy a vőlegény ihasson, plusz ne kelljen ilyenekkel foglalkoznia hiszen ez egy különleges nap, meg hát veszélyes is, nehogy a nagy izgalomba valami történjen. Nálunk nem volt se templomi, se kikérő. Remélem azért mindenben nem hallgattok a két anyukára, különben nem fogjátok élvezni a saját esküvőtöket.
2017. ápr. 24. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Én azt mondtam, hogy nem vagyok senki, hogy nekem sofőr kelljen, ráadásul amúgy is imádok vezetni. Akkor lesz szép esküvőtök és akkor fogjátok a sajátotoknak érezni ha elfelejtetek mindent ami úgy kezdődik, hogy "úgy illik..." ill. "úgy szokás...".
2017. ápr. 25. 12:11
 5/6 Theressita ***** válasza:
Hát nem tudom, nálunk a férjem vezetett az esküvőnkön. Az én szülővárosomban volt az esküvő, ő saját autójával érkezett, s másnap (a lakodalom helyszínén, a szállodában aludtunk) azzal is mentünk az új otthonunkba (a férj szülővárosába). Igaz, senkit sem kellett külön szállítani sehova, minden vendég maga oldotta meg az utazást, volt aki ott aludt. Néhány lépésnyire volt egymástól a templom és a lakodalmas terem. Nálunk is megvoltak a hagyományos dolgok (nálunk fordítva volt: mi akartuk, szülők nem annyira :-)) kikérővel,búcsúztatóval, mindennel. Bár tudom, általában a lakodalmakra nem ez a megoldás a jellemező...
2017. ápr. 26. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szeretnénk a magunkénak érezni,és mivel imád vezetni,így ő fog.

Veszélyesség szempontjából nem igazán számít,hiszen napi szinten vezet,és inni sem fog,majd talán csak a lagzin,de akkor ott is alszunk.

(amúgy egyáltalán nem szokott inni,mindig készenlétben van,hátha vezetnie kell)

2017. ápr. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!