Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valós ára egy menyasszonyi és egy vőlegény sminkjének?
A menyasszonyi sminkem 6000 volt, nem tudom ez milyen árfekvés, szerintem elég jó.
A vőlegényem nem kapott sminket, fodrászhoz ment, de nem "vőlegény-frizurát" kért, csak sima vágást :D
hát ez bonyolult dolog, mert inkább úgy közelíteném meg h a sminkes mennyire jó, ha híres sminkes 20 körül, felett is lehet, aki egyszerűen csodát tud tenni, de szerintem egy átlag smink az olyan 10 körül van .......én úgy álltam hozzá h mivel évekig tanultam sminkelést (modellként) az általam készített smink az megüti az átlag sminkes szintjét, mestersminkes meg nem fért bele a büdzsébe....
nagyon fontos a próba és ne engedd, h vakolatot nyomjon az arcodra, láttam menyasszonyt akitől 50 m-re megijedtünk.....szegényt nagyon elrontották
férfinél 5 alatt szerintem hisz ott csak max egy kis púder, vékony alapozó.....
Ha a vőlegény sminkeli magát, az már régen rossz.
Nekem 15 volt a smink és a frizura együtt idén, pesti ár.
aha! engem is érdekelt, hogy mit sminkelnek egy vőlegényen..
Nálunk azért nem volt, mert az uramnak jó az arcbőre.... De igaz, lehetnek bőrhibák, meg ilyesmik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!