Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes férjhez menni ilyen férfihoz?
Sokszor kiszámíthatatlan: egyszer nagyon kedves,máskor jeleneteket rendez minden apróságért(nem féltékenység).Sportoló, a sport az első-emiatt sokszor elhanyagol(ha együtt vagyunk,akkor is szokott közvetítéseket nézni).
A házasságról nincs nagy véleménye.A szülei elváltak és egyszer kifejtette a mindig jön másik partner elvét.
Sokszor a haverjai is fontosabbak mint én-ez nagyon rosszul esik (főleg,hogy én sok dolgot megteszek érte és hanyagol a kihasználós haverjai miatt-a normális haverjaival nincs gondom, találkozzanak nyugodtan).
A gyerektémát egyszer sem említette.Félek,hogy apának nem válna be a hullámzó természete miatt.
Párszor összevesztünk,sikerült nagyon megbántania. Kiegyensúlyozott vagyok és sok dolgon át tudok siklani,de valamikor annyira kiborít,hogy sípcsonton tudnám rúgni (egyáltalán nem vagyok ilyen típus).
Igazából komoly barátnője sem volt, csak kalandozott.Elég sokáig volt egyedül,különben még tesója sincs.Félek,hogy mellékszereplő lennék az életében.Vagy azért kellek neki,mert 'megfelelő vagyok' és a barátai már mind házasságban vagy komoly párkapcsolatban élnek.
A nőzés részt leszámítva(azt nem csinálja),igazi agglegény típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!