Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes férjhez menni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes férjhez menni ilyen férfihoz?

Figyelt kérdés

Sokszor kiszámíthatatlan: egyszer nagyon kedves,máskor jeleneteket rendez minden apróságért(nem féltékenység).Sportoló, a sport az első-emiatt sokszor elhanyagol(ha együtt vagyunk,akkor is szokott közvetítéseket nézni).

A házasságról nincs nagy véleménye.A szülei elváltak és egyszer kifejtette a mindig jön másik partner elvét.

Sokszor a haverjai is fontosabbak mint én-ez nagyon rosszul esik (főleg,hogy én sok dolgot megteszek érte és hanyagol a kihasználós haverjai miatt-a normális haverjaival nincs gondom, találkozzanak nyugodtan).

A gyerektémát egyszer sem említette.Félek,hogy apának nem válna be a hullámzó természete miatt.

Párszor összevesztünk,sikerült nagyon megbántania. Kiegyensúlyozott vagyok és sok dolgon át tudok siklani,de valamikor annyira kiborít,hogy sípcsonton tudnám rúgni (egyáltalán nem vagyok ilyen típus).

Igazából komoly barátnője sem volt, csak kalandozott.Elég sokáig volt egyedül,különben még tesója sincs.Félek,hogy mellékszereplő lennék az életében.Vagy azért kellek neki,mert 'megfelelő vagyok' és a barátai már mind házasságban vagy komoly párkapcsolatban élnek.

A nőzés részt leszámítva(azt nem csinálja),igazi agglegény típus.

2010. máj. 15. 14:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

A leírásod alapján nem érdemes, ugyanakkor biztosan sok pozitív tulajdonsága is van, nem véletlenül élsz vele, és nem véletlenül aggódsz a jövődön.

A partnerednek valószínűleg még nem nőtt be a feje lágya. Mennyi idős?

2010. máj. 15. 14:17
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy komolyan venne.
2010. máj. 15. 14:18
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem. Legalábbis most biztosan nem. Talán, 10-15-20 év múlva megkomolyodik. Ki tudja...
2010. máj. 15. 14:19
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leírásod alapján, ha felveszel egy fehér kötényt, nem nagyon fog tudni megkülönböztetni egy háztartási géptől.
2010. máj. 15. 14:22
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Hát amit írsz, az inkább csak ilyen kihasználak szeretet a részéről. Meg eleve, ha már most ez van mi lesz, ha a felesége leszel. Előbb komolyodjon meg, és ha bizonyít, akkor oké....addig szerintem NEM!
2010. máj. 15. 14:26
 6/22 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, azt ami aggaszt és mond el mit szeretnél, és min kéne változtatni. A reakcióiból aztán tudni fogod hogyan határozz a jövőtök felől.
2010. máj. 15. 14:33
 7/22 anonim ***** válasza:

Inkább ne őt válaszd.Mennyi idős vagy és ő mennyi idős? Férfiak később érnek,bár olyat is ismerek aki 20-21 évesen nősült és csúcs férj-és apa is lett később-

Helyedben kiegyensúlyozott férfihoz mennék.Tapasztalatból tudom,hogy ha a szerelem nem vakított volna el,férjem hibái már járásunkkor egyértelműen látszottak-igaz azzal együtt szerettem,de iszonyú fárasztó már,ráadásul nem becsül meg cserébe ...

2010. máj. 15. 14:50
 8/22 anonim ***** válasza:

Válaszom: nem érdemes!

Ha már most ennyi ponton vannak nézeteltéréesk, nem lesz jó kapcsolat.

akkor maradj vele, ha:

-elnézed, hogy te csak "erre vagy amarra" kellesz neki, de társnak nem

-ha nem akarsz férjhez menni, vagy gyereket sem

Ha szeretnél komoly kapcsolatot és olyan férfit, aki komolyan vesz és esetleg családot akar alapítani, akkor vesd be az ő elvét: "A szülei elváltak és egyszer kifejtette a mindig jön másik partner"

azaz, ha találsz közben egy értelmes, komoly embert, aki AKAR IS VELED ÉLNI ÉS JÖVŐT TERVEZ, akkor hagyd ott.

2010. máj. 15. 14:54
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se érdemes! Inkább szakíts vele, hogy egy ilyen barom ne pazarolja a drága időd és energiád!
2010. máj. 15. 14:59
 10/22 anonim ***** válasza:
Vele lenni sem érdemes,az idődet pazarlod,amit nem kapsz vissza sajnos.
2010. máj. 15. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!