Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt érdemes frufrut vágatni?
Csak koszorúslány leszek, de elég magas a homlokom. Mióta az eszemet tudom azóta teli frufrum volt, vagy oldalra fésült. Most már 1 éve növesztem, és most áll meg a fülem mögött olyan hosszú. Mikor össze van fogva a hajam akkor olyan fura lesz így az arcom, de ha ki van bontva, akkor meg jól áll hogy nincs frufrum. Vékonyszálú, elég kevés hajam van + göndörödik. Régen minden reggel ki kellett vasalni hogy valahogy álljon. De mégis szeretnék valami változtatást. Érdemes lenne?
Attól függ, milyen frizurát szeretnél.
Viszont: én egy alkalomra (még a saját esküvőmre sem tettem, pedig javasolták, nemhogy máséra) nem vágatnám le a hajam. Egy éve növeszted, egy este kedvéért nem érdemes vágatni. Ha meguntad, és ismét frufrut akarsz, akkor igen. De újabb 1 év, mire megnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!