Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit adjak nekik esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak nekik esküvőre?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek, akivel már 14 éve nagyon jóban vagyunk, együtt nőttünk fel, nyáron lesz az esküvője.

Nem lesz nagy banzáj, csak a szűk család és a közeli barátok vesznek részt rajta. A "lagzi" is annyi lesz, hogy a barátnőm főz és vendégül lát minket...ilyen kerti party szerűség, mert túl drága lenne termet bérelni meg stb.

Mit lehet adni annak, akinek van, ház, kocsi, konyhai eszközök, műszaki cikkek stb...

Tehát az a helyzet, hogy a barátnőmnek és a vőlegényének van közös ház, kocsi, konyhai felszerelés, étkészletek tömkelege, mert már évekkel ezelőtt összebútoroztak, de csak most fognak megesküdni.

Pénzem nem nagyon van, mert most fogok végezni a tanulással, és ha nyáron nem találok munkahelyet, akkor nem is lesz.

Ők nem is várják el, hogy bárki bármit is adjon nekik, de azért csak illene valamit nem?

Köszi a segítséget.

20/L

2010. máj. 14. 15:23
 1/3 anonim válasza:
Szerintem egy szép festmény, esetleg egy váza, vagy valami hasonló jól jöhet, ami illik a lakásába.
2010. máj. 14. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
nem vagyok házas, nagyon nem is vagyok esküvő párti de ha lenne a legjobb barátnőmtől tök örülnék ha szervezne nekem egy lánybúcsút, minden féle hülyeséggel.Gondolom bulizósak vagytok.pl. petrezselyem csokrot árulhatna a discó előtt, megállíthatna pasikat hogy írjanak neki szerelmes versikét,vagy csináltathatnál neki polót aznap estére a köv.felirattal:..."holnap férjhez megyek...és a másik oldalra ..."de ma még szabad vagyok...." vagy pelenkáznia kellene egy babát, vagy csipetkét gyúrhatna....stb.Ehhez nem kell túl sok pénz, össze is dobhatja a csajos baráti csapat és biztos egy életre szóló élmény lenne:).
2010. máj. 14. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tudd meg/tudjátok meg, hogy mit szeretne és csináljátok meg.
2010. máj. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!