Esküvőre milyen ruhát adjak 17 hónapos babámra?
Én azt mondom, hogy egyetlen alkalomért felesleges egy halom pénzt kidobni alkalmi ruhára. Szinte biztos, hogy még egyszer nem veszi föl úgysem. Hacsak nem mentek még 1-2 hónapon belül másik esküvőre is.
Szerintem tökéletes - és egyedi(!) - viselet, ha azt adod rá, amit írtál: rózsaszín szoknya, fehér body és egy kötött kis felső. A kötött felső ugyanis teljesen elegánssá teszi a ruhát. Ha hosszabb egy kicsit a haja, akkor "feldobhatod" az öltözékét is azzal, ha egy pár kis fehér, vagy rózsaszín virágos csatot teszel a hajába. A bizsuboltokban pl. 100 ft/db körüliért már lehet kapni kis apró selyemrózsát csattal a hátulján. De ha van egy kis időd, gondolom max. alvásidőben :-), akkor varrhatsz a fehér kis body "dekoltázs részére" pár kis fehér, rózsaszín selyemvirágot. Ilyeneket is lehet kapni bizsuboltban.
Na most jól kiéltem az öltöztetési mániámat... :-) nekem ugyanis 17 hónapos kisfiam van... :-) Egyébként a kisfiam az alábbi öltözékben volt esküvőn: kék-fehér aprókockás hosszú ujjú ing, fekete hosszú kordbársony kisnadrág, illetve egy kardigán. Persze ekkor még koratavasz volt, és hűvös. De nem vettem neki külön ruhát, ezek az itthoniak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!