Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katonai esküvő tanácsok?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni olyan emberektől, akik már csináltak illetve voltak egyenruhás esküvőn.
1 év múlva lenne aktuális az esküvőnk a mennyasszonyommal. Amit rólam tudni kell, hogy műveleti tartalékos tiszt vagyok, tehát nem állandóan vagyok benn a rendszerben. Jelen esetben az a kérdésem, hogy hol lehet csináltatni olyan társasági egyenruhát ( fehéret ) ami a katonai esküvőkön is látni. Úgy tudom, rendszeresítve ilyen-e célra nincs ezért csináltatni szoktak.
A másik a kard sorfal. Azt tudom, hogy igényelni az illetékes állomány parancsnoknál kell. Ez mennyire macerás illetve mennyi idő volt ezt elintéztetni? A helyi rendőrségen ezt be kell jelenteni ? ( a kardok miatt ) Esetleg volt olyan valaki, aki igényelte a díszőrséget is hozzá, vagy a kollégákat kérte meg-e feladatra ?
Minden tanács tipp, észrevétel javaslatot várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!