Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti ki akadnátok ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ki akadnátok ezen?

Figyelt kérdés

A párom meghívást kapott egy ismerőse esküvőjére. Eredetileg úgy volt, hogy együtt megyünk, majd láttuk a naptáramban, hogy nekem elvben dolgom lenne akkor, és még nem volt biztos, hogy át tudom szervezni ezt a bizonyos dolgot, de igazából még az esküvőről sem voltak pontos infók azon kívül, hogy külföldön van, és hogy melyik nap lesz, így nem is nagyon tudtam volna tervezni, mert az se volt biztos, hogy akkor megyünk.

Kb egy hete közölte a párom, hogy hát ő megy, mert menni szeretne. Oké, menjen, de csalódott vagyok nyilván, hogy én nem tudok vele menni.

Erre ma pedig az derült ki, hogy már 2 hete tudja, hogy pontosan mikor lesz (egy nappal korábban, mint ami a meghívóban szerepelt??), az utazás és a szállás részletei is megvannak. Párom le is adta a "létszámot", hogy ő egyedül megy. Így viszont el tudtam volna menni, és szerettem is volna menni, de nekem nem is szólt ezekről az infókról egy szót sem.

Eléggé rosszul esik ez most, úgy érzem, hogy nem akarja, hogy nem is akarta, hogy vele menjek, pedig ezt hallgattam, hogy igenis rossz neki, hogy nem leszek ott vele. Ráadásul 3 hétig nem is tudunk így találkozni, mert ez az esküvő az egész hétvégét elviszi, és jelenleg csak hétvégente tudunk együtt lenni, és az esküvős hétvége előtti hétvégén pedig végig dolgozunk mindketten, szóval nem is leszünk együtt kb semmit.

És nem érti, hogy mi bajom van.

Nem tudom eldönteni, hogy én reagálom túl, vagy ő az értetlen és ő hibázott, vagy mindkettő.

2017. márc. 18. 15:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Egy barátja lesz ott, + az ismerős, aki a vőlegény, szóval nem nagyon tud annyira durván bulizni, a vőlegény kb 3 mondatot vált majd velük, mert NAGYON nagy szabású lagzi lesz, ott nyilván nem áll le egyik friss házas sem senkit sem pesztrálni egész estére. Senki mást nem ismer majd ott ezen a 2 főn kívül. Külföldiekkel meg.. alig mer megszólalni angolul, nem beszéli jól a nyelvet. :"D

Megbeszéltük, bocsánatot kért, elismerte hogy hibázott, amikor készpénznek vette részemről a dolgokat, és hogy meg kellett volna kérdeznie. Ha tudok, és akarok menni, akkor szól a vőlegénynek, hogy hadd mehessek.

2017. márc. 20. 16:21
 22/25 anonim ***** válasza:
45%
Nézd az gáz, hogy hazudott sumákolt. Azonban valahogy úgy néz ki a sztori, hogy Te inkább féltékenységből hajtod, hogy vele akarsz menni. Azért keresed magadtól a mentségeket, hogy pl angolul sem tud annyira, alig ismer valakit. Ja mert ez egy pasinál számít ha kalandod keres. Gondolom 20 éves Vagy, az első vagy max. a második "komolyabb" pasival. Szerintem Te simán behisztiztél volna ha nincs kint, hogy "kapcsolatban" a face-en hónapokig, mintha az bármit is számítanak a kapcsolat minőségén, komolyságán. Sokszor pont azok veszik komolyan egymást akinek kb. egy képe van kint közös évek után is és a kapcsolati címke sincs kint. Azok bíznak egymásban, nem a külsőségek fontosak, tudják, ha akárki rá ír a párjukra nem fogja azért elhagyni, hanem lerázza. Van mit még tanulnod, de nagyon úgy néz ki Te magad teszel azért, hogy a srác ne legyen őszinte.
2017. márc. 21. 10:38
 23/25 A kérdező kommentje:

Hát ez nem jött be kedves utolsó. :)

Ő maga rakta ki másfél évvel ezelőtt, hogy együtt vagyunk, nekem ki sincs rakva, én képeket sem rakok fel soha, csak ő szokott, ő is csak ritkán. :)

A párom nem kalandot keres, bízom benne, és nem féltékenységből szeretnék vele menni, hanem mert tényleg szeretnék vele menni, és rosszul esett, hogy beszéltünk a dologról, de ő azonnal készpénznek vette a mondandómat. Sőt, azt sem "féltékenységből" írtam, hogy az egyetlen ember akit ismer és megy viszi a párját, hanem tényként, hogy a +1 fő valóban azt jelenti, hogy vinni lehet a párunkat, és nem attól függ, hogy mióta vagyunk együtt és "nem akarják az éppen aktuális nőcskét etetni", mint ahogy az egyik válaszoló feltételezte.

Az, hogy nem tud angolul, nem "mentség", hanem egy tény, hogy nem tud ott kivel kommunikálni, azon az egy haverján kívül meg annak a párján kívül (és a vőlegény persze), ennél fogva mit csinálna ő idegenekkel, akikkel egy szót sem ért.

De gratulálok, hogy egy ilyen esetből, azaz hogy elhamarkodottan döntött a párom, mert készpénznek vette amit mondtam, te azt szűröd le, hogy nem bízok benne, hogy féltékeny vagyok, hogy Ő nem akar velem lenni, nélkülem akar bulizni, nem akar felvállalni nyilvánosan és kalandot keres.

De mindegy is, aki képes volt a kérdésre válaszolni, annak köszönöm szépen, a probléma megoldódott, és örül neki a párom, hogy mégis tudok menni, és izgatottan várja.

2017. márc. 21. 12:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Jah persze, hogy azt mondja most már, hogy várja... ha nem tudott volna haverral partizni, akkor másért ment volna egyedül. De elintézted, ellenőrizheted. Jobb is ha mész, szerintem nem véletlen akart egyedül menni.
2017. márc. 21. 21:54
 25/25 A kérdező kommentje:

Persze, biztosan igazad van, és csak megjátszotta magát, amikor az esküvő kapcsán eleve örült hogy vele mehetek, és azt is csak megjátszotta, hogy csalódott amikor kiderült hogy (lehet hogy) mégsem tudok menni. :)

A kezdetektől fogva csak megjátszotta magát, és amikor jött ez a félreértés, ő kapott az alkalmon, mert eleve nélkülem akart menni, de most lebukott, amikor kiderült, hogy mégis tudnék menni.

Hát hogyne. :)

2017. márc. 22. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!