Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim viccesen ugyan, de azt mondta tesómnak, hogy de jó vagy bébi, mert jót főzött. Ti ezen nem akadnátok ki?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 18:19
1/12 anonim válasza:
Hát nem örülnék neki. Az jól esne, hogy dicséri a családom, jelen esetben a tesóm főztjét, de azt meg lehet tenni úgy is, hogy "fúúú de finom ez a kaja" ha már ilyen lazacsávó, nem kell bébizni a tesómat.
2/12 anonim válasza:
Ez az oldal azért van, hogy olyan kérdéseket tegyél fel, aminek értelme is van! De lássuk be, te hülye vagy... Jobban jársz, ha megtanulsz akkor főzni, te kombinálós ökör...
3/12 anonim válasza:
Ne akadj fel ezen. Ha szeret, egy tányér levesért nem fog megcsalni...
4/12 Macs1209 válasza:
Pfff. Ekkora hisztit...
Én telóba úgy köszönök régi csaj barátnőmnek, hogy
"Hi Baby, mi újság?" Ha van barátnőm, és ott ül mel-
lettem, akkor is. Semmi nincs benne...
Miért kell ott is dolgokat hallucinálni, ahol semmi nincs?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy megcsal vele,mert nyilván nem. De miért kell becézgetni úgy másokat, ahogy sokszor engem is hív?
2012. jan. 24. 18:27
7/12 anonim válasza:
Miért kell ennyire lehordani a kérdezőt? :S
Feltett egy kérdése amire választ vár nem pedig azt hogy nekiessetek. Ha nem tetszik a kérdés ne válaszolj rá.
Kérdező ha téged ez ennyire zavar említsd meg a párodnak,hogy ez neked rosszul esik.
8/12 anonim válasza:
Ahham... és ennek az lesz a vége, hogy szerencsétlen srác nem beszélhet lányokkal, a lány hisztizik majd egy jelentéktelen fészbúk kommenten, csak mert lánynak írta a srác...
Csak nem magadraismertél kedves utolsó?
Ja és én nem estem neki a kérdezőnek. Normálisan válaszoltam.
9/12 anonim válasza:
Első vagyok, kedves utolsó ezekszerint te is baromira túl kombinálsz mindent. Én is furán érzem magam, ha a párom úgy becéz valahogy mást, ahogy mi becézgetjük egymást, amit MI találtunk ki egymásra és nem esik jól. Ettől függetlenül semmi bajom a lány barátaival, azzal sem ha facebookon üzengetnek egymásnak. Az egyetlen kérésem az volt, hogy ne becézgesse őket úgy, ahogy engem szokott és kész...
10/12 anonim válasza:
Én nem kombinálom túl, hanem így jártam, illetve csak majdnem , mert nem hagytam, hogy elszigeteljen a lány ismerőseimtől az exem. Nem bírta felfogni azt, hogy hiába más lányokhoz is kedves vagyok (akiket mellesleg 10-12 éve ismerek), attól őt szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!