Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire akadnátok ki ezen?
Szóval a barátnőmmel már 2 hónapja együtt vagyunk,kisebb vitákon kívül nagyon jól megvagyunk...erre ma vallotta be hogy egy hete flörtöl vele egy csávó,számot cseréltek,és tegnap elment vele találkozni,viszont a barátnőm lelépett,mert eszébe jutott hogy ez mekkora szemétség velem,meg hogy engem jobban szeret,mint azt a valakit.Tehát ma hihetetlen zavartan és szinte könnyezve mondta el a dolgot és kért bocsánatot.Elmondott mellé még 2 msáik dolgot is ami nem jön a témához,csak mutatja mennyire komolyan gondolta az őszinteséget meg a bocsánatkérést.
Hogy reagáltatok volna erre?
Éretlen, gondolom nem lehet több 14-nél.
Aki jár valakivel, az nem randizgat mással, ez szerintem teljesen alap.
Ha elment, akkor nem sok kell hozzá, hogy megcsaljon. Kb. annyi, hogy a másik srác előtte kicsit udvaroljon, puhítsa a terepet, hogy jobban megkedvelje, és akkor már mennek is szobára.
Lapát, aztán szevasz.
Főleg, ha te már elmúltál óvodás, és neked világos, mit jelent a "hűség" szó, nem csak kutyás mesékben találkoztál vele, és legalább minimális szinten el is várod a párodtól.
ma 18:28
Igazad van,így is tettem,ha mástól tudtam volna meg,biztos hogy repülne,sokat jelent h magától elmondta.De még egy ilyen és viszlát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!