Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire akadnátok ki ezen?
Szóval a barátnőmmel már 2 hónapja együtt vagyunk,kisebb vitákon kívül nagyon jól megvagyunk...erre ma vallotta be hogy egy hete flörtöl vele egy csávó,számot cseréltek,és tegnap elment vele találkozni,viszont a barátnőm lelépett,mert eszébe jutott hogy ez mekkora szemétség velem,meg hogy engem jobban szeret,mint azt a valakit.Tehát ma hihetetlen zavartan és szinte könnyezve mondta el a dolgot és kért bocsánatot.Elmondott mellé még 2 msáik dolgot is ami nem jön a témához,csak mutatja mennyire komolyan gondolta az őszinteséget meg a bocsánatkérést.
Hogy reagáltatok volna erre?
18:28 vagyok
Persze ha mástól tudod meg akkor sokkal egyszerűbb a képlet.Amúgy meg még eléggé az elején jártok a kapcsolatotoknak és a barátnőd elmondásai alapján nem történt semmi. Ha meg tudsz bocsátani ez még akkár jobban össze is kovácsolhat titeket. Legalábbis nekem sokat jelentene ha ilyen őszinte lenne hozzám az aktuális barátnőm.
ha még egy ilyen előfordul akkor nem fogja elmondani.
De aki egyszer már majdnem félrelépet az legközelebb meg is teszi.
Neked kell eldöntened, hogy mennyire vagy képes megbocsátani a Párodnak, amit tett.
Elég éretlen a viselkedése, ez kétségtelen.
Mentségére legyen mondva, hogy legalább őszinte volt.
Én biztos nem tudnék ezek után megbízni a Kedvesemben. Elvégre mi a garancia arra, hogy ez nem ismétlődik meg?
Az a nagy harci helyzet, hogy pont az ilyen csajok miatt k*rvázzák le és nem tisztelik a nőket a férfiak.
26/L
Utolsó vagyok.
Még annyit tennék hozzá, hogy én tini koromban sem csináltam ilyet.
26/L
A közeli ismerőseim között volt hasonló eset. A k.urva megtette másodjára is, hónapokon át csalta a srácot, mire kiderült, de akkor sem ő mondta el, hanem a barátnőjétől jött a füles, aki már nem bírta nézni.
Tehát én is azt mondom, hogy jó eséllyel megteszi másodjára is, ebből a tapasztalatból kiindulva legalábbis én kidobnám. Az okos a más kárán tanul.
19:51
Persze egy ismerős alapján valóban meg lehet ezt állapítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!