Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadnátok ki ezen?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőmmel már 2 hónapja együtt vagyunk,kisebb vitákon kívül nagyon jól megvagyunk...erre ma vallotta be hogy egy hete flörtöl vele egy csávó,számot cseréltek,és tegnap elment vele találkozni,viszont a barátnőm lelépett,mert eszébe jutott hogy ez mekkora szemétség velem,meg hogy engem jobban szeret,mint azt a valakit.Tehát ma hihetetlen zavartan és szinte könnyezve mondta el a dolgot és kért bocsánatot.Elmondott mellé még 2 msáik dolgot is ami nem jön a témához,csak mutatja mennyire komolyan gondolta az őszinteséget meg a bocsánatkérést.

Hogy reagáltatok volna erre?

2011. jún. 1. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

18:28 vagyok

Persze ha mástól tudod meg akkor sokkal egyszerűbb a képlet.Amúgy meg még eléggé az elején jártok a kapcsolatotoknak és a barátnőd elmondásai alapján nem történt semmi. Ha meg tudsz bocsátani ez még akkár jobban össze is kovácsolhat titeket. Legalábbis nekem sokat jelentene ha ilyen őszinte lenne hozzám az aktuális barátnőm.

2011. jún. 1. 18:47
 12/20 anonim ***** válasza:

ha még egy ilyen előfordul akkor nem fogja elmondani.

De aki egyszer már majdnem félrelépet az legközelebb meg is teszi.

2011. jún. 1. 18:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened, hogy mennyire vagy képes megbocsátani a Párodnak, amit tett.

Elég éretlen a viselkedése, ez kétségtelen.

Mentségére legyen mondva, hogy legalább őszinte volt.

Én biztos nem tudnék ezek után megbízni a Kedvesemben. Elvégre mi a garancia arra, hogy ez nem ismétlődik meg?

Az a nagy harci helyzet, hogy pont az ilyen csajok miatt k*rvázzák le és nem tisztelik a nőket a férfiak.

26/L

2011. jún. 1. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még annyit tennék hozzá, hogy én tini koromban sem csináltam ilyet.

26/L

2011. jún. 1. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nagyon is sokat számit az,hogy elmondta és ez a már majdnem megtette és legközelebb meg is fogja dolog hülyeség szerintem,mert éppen ez az,hogy nem tudta megtenni,ráadásul bocsánatot kért szoval szeret! Választhatta volna a másik srácot is de nem tette,ez szerintem jelent valamit,ami nem éppen kis "dolog"!!!
2011. jún. 1. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:

A közeli ismerőseim között volt hasonló eset. A k.urva megtette másodjára is, hónapokon át csalta a srácot, mire kiderült, de akkor sem ő mondta el, hanem a barátnőjétől jött a füles, aki már nem bírta nézni.

Tehát én is azt mondom, hogy jó eséllyel megteszi másodjára is, ebből a tapasztalatból kiindulva legalábbis én kidobnám. Az okos a más kárán tanul.

2011. jún. 1. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:

19:51

Persze egy ismerős alapján valóban meg lehet ezt állapítani...

2011. jún. 1. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen meg. Inkább kivágok egy csajt, minthogy engem is megcsaljon.
2011. jún. 1. 19:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Azért attól messze járunk hogy megcsaljon,tekintve hogy még le sem feküdtünk,és végül nem randizott a sráccal(nem is hívható randinak annyira,csak elment oda ahol a krapek dolgozik kajáldába)...nem mérges vagyok rá,csak nem tuok bízni benne...majd idővel elválik hogy jól tettem hogy e hogy együttmaradunk
2011. jún. 1. 20:56
 20/20 Ottesz ***** válasza:
Szerintem kalap kabát...
2011. jún. 2. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!