Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hívtak meg az esküvőre, most megsértődjünk?
Figyelt kérdés
Unokatesóm nősül június végén. Jó vele a kapcsolatom, de sokat nem beszélünk, inkább az édesanyjával (vagyis tehát a nagynénémmel) úgy 2hetente beszélgetünk mailben, telefonon. Nem kaptunk meghívást az esküvőre, amit nem tudom, hogy hogyan kezeljünk. Az igaz, hogy 200kmre lakunk, és a lányunk is csak másfél éves, de ez indok lehet, amikor annyira nem is nagy a család? Rosszul esik, ez tény, mert néném egyfolytában az előkészületekről beszél. Érdemes szóvátenni vagy inkább nyeljük le a béke érdekében?2010. máj. 11. 07:50
21/22 anonim válasza:
Nekem még az jutott eszembe, mint lehetséges indok, hogy mivel Ti messziről jönnétek, szállásról is gondoskodniuk kellene, ez viszont esetleg nem fér bele a költségvetésbe.
Az én esküvőmön is voltak 200 km-ről érkező vendégek bőven, és mi fizettük a szállásukat, ami nem kis pénz volt, ráadásul az is nehézséget okozott, hogy találjunk panziót, ahová mindenki elfér. Lagzi napján nem biztos, hogy szeretnék a saját házukban a vendégeket kerülgetni, pláne nem kisbabás családot.
22/22 anonim válasza:
Szerintem, ha nincs okuk rá, hogy ne hívjanak meg, igenis nagyon csúnya dolog. Én bizony édesanyád helyében a testvéremtől rákérdeznék az okra. Ha ezek után meghívnának, már nem mennék ugyan el, de legalább tudnám az okát. Utána megszakítanék velük minden kapcsolatot, azt is elfelejteném, hogy ismertem őket valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!