Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hívtak meg az esküvőre, most megsértődjünk?
A másfél éves lányod nem indok. Én is meghívtam a kisgyerekeseket, olyat is, aki 200 km-re lakik, és a baba 2 hónapos lesz az esküvőmkor. Megbeszéltük, hogy nincs sértődés abból, hogy eljönni viszont nem tudnak.
Szerintem min. a szertartásra illett volna meghívniuk (kivéve ha 2 tanús esküvőt lesz).
Én mondjuk tuti nem kérdeznék rá. Annál büszkébb vagyok. Az meg, ha megemlítem, és utána hívnak el, méggázabb.
Nem hiszem, hogy eltévedt a meghívó, mert ha folyton az előkészületekről beszélnek, akkor már biztos megemlített volna titeket is valamilyen formában.
De azt el tudom képzelni, hogy lehet, hogy úgy gondoják, nem vagytok annyira jóban, hogy a lagzira is hívjanak, az esküvőre meg ilyen messziről cikinek tartják, hogy elhívjanak.
Nálunk az volt a helyzet, hogy az unokatesómmal kb. 3 évben egyszer beszélek, ha véletlenül összefutunk. Az esküvőnk előtt kicsit sűrűbben találkoztunk, pusztán véletlenül egy közös ismerősnél. De ez magán a tényen nem változtat, hogy anyukámat, vagyis a nagynénjét az elmúlt 10 évben kb. 1x kereste fel, tehát nem hívtuk. Vissza is hallottuk, hogy rosszul esett neki. De könyörgöm, most csak azért, mert pont a lagzi előtt véletlenül párszor találkoztunk, nem fogom meghívni.
Köszönöm a válaszokat, és bocsi a késői válaszért, nem voltam gépközelben egész nap!
Szóval a nagynéném Anyu nővére, és igen, nagy lakodalom lesz, mert az unokatesóm egy falusi lányt vesz el, ahol élnek még nagyonis a régi "sátoros lagzis" hagyományok, és a lány szülei és a pár is ilyet akarnak. Sokat vitatkoztak, hogy kit hívjanak meg, mert sokkal több embert akarnának, mint amennyire a keret futja, de mivel Anyuék pusztán ketten vannak testvérek, és mi is ketten vagyunk a hugommal, de se Anyuékat, sem húgomékat, sem minket nem hívtak meg, pedig tényleg nem vagyunk rosszban, sőt, Anyu unokatesóm keresztanyja!
Neki lett küldve egy üzenet, hogy "Keresztanya juniusban megnősülök!" és ennyi, pedig mindenki jóba van mindenkivel!
Az esküvő június végén lesz, de már az év eleje óta szervezik épp a nagy lagzi végett(kb 80-100fős lesz).
Szerintem ez így egy akkora pofátlanság részükről, mert hallottam, hogy már X.Y.-t is meghívták, aki se nem barát, se nem rokon, hanem csak egy kedves ismerős.
Oké, nem is biztos, hogy a lányommal ennyit utaznánk(nincs autónk), de hogy meg se hívnak..és még éádesanyámat sem..ez azért felháborító..
Ez így nagyon csúnya.
Akkor csak a pár másik felének a rokonai lesznek?(tudom plusz barát ismerős...)?Ti meghívtátok őket?És a hugod?Erre tudok gondolni hogy valamelyikőtök nem hívta meg és azt adják vissza.Persze az okot azt neked kell megtalálnod.
Én spec nem sértődnék meg,de bennem maradna a szálka,biztos egy fokkal lazulna az irántuk érzett szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!