Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elképzelhető hogy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy nem is vagyok meghívva az esküvőre?

Figyelt kérdés

Élettársam egyik barátnőjének esküvője lesz idén nyáron. Mikor átjött átadni a meghívót eleve egyedül jött (pedig párban szokták a meghívót átadni) és nem mondott semmit csak a barátnőm kezébe nyomta a meghívót és közben másról beszélt. A meghívón pedig csak a barátnőm neve szerepel, az enyém nem. Barátnőm szerint csak beleképzelem ezt és megvagyok hívva. Barátnőm lesz az egyik koszorúslány.

27F

2017. márc. 8. 12:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Lehet ám simán félreértés. Nálunk pl (szintén barátnő esküvője, szintén koszorúslány voltam) tök egyértelmű volt, hogy megy mindenki, külön meghívás sem volt. Még akkor sem, mikor egy társaságban voltunk (mármint nem csak mi, hanem több baráti pár).

Párom hozzád hasonlóan jól meg is sértődött, és ő végül nem is volt hajlandó eljönni, mert őt nem hívta meg senki. És kb ugyanezt mondta el, mint te, hogyha rá is vonatkozott volna, akkor pl legalább odafordultak volna hozzá is, mikor erről beszéltünk... stb.

Nekem meg borzasztó kínos volt, hogy ott volt lefoglalva a helye az étteremben meg minden, és magyarázkodhattam, hogy miért nem tudott eljönni.

Jelzem, barátnőm részéről semmi bunkósás nem volt benne, egyszerűen annyira egyértelmű volt, hogy mindenki hozza a párját, elvégre komoly kapcsolatokról van szó, hogy ez fel sem merült kérdésként. Csak ezt éppen páromnak nem tudtam elmagyarázni.

2017. márc. 11. 12:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon egyszerűen ki lehetne deríteni. Felemelitek a telefont és felhívjátok a menyasszonyt.
2017. márc. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!