Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy nem is vagyok meghívva az esküvőre?
Figyelt kérdés
Élettársam egyik barátnőjének esküvője lesz idén nyáron. Mikor átjött átadni a meghívót eleve egyedül jött (pedig párban szokták a meghívót átadni) és nem mondott semmit csak a barátnőm kezébe nyomta a meghívót és közben másról beszélt. A meghívón pedig csak a barátnőm neve szerepel, az enyém nem. Barátnőm szerint csak beleképzelem ezt és megvagyok hívva. Barátnőm lesz az egyik koszorúslány.
Nem egyértelmű? Ha nincs rajta a neved, nem vagy meghívva. Pont.
2017. márc. 8. 14:52
12/22 anonim válasza:
Szerintem a menyasszony teljesen magától értetődőnek vette, hogy te is meg vagy hívva a koszorúslánnyal együtt (főleg, ha már együtt is éltek…) Ha nem akarná, hogy elmenj, akkor nem előtted adta volna oda a meghívót, hanem akkor, amikor csak a barátnőd van ott. Nem lehet, hogy az egészet te spekulálod túl? ;)
2017. márc. 8. 17:14
13/22 anonim válasza:
Mennyi pesszimista ember!Nem egy szappanoperaban elunk, biztos csak szetszort a csaj! Egy eskuvo rengeteg gonddal jar am!!!
2017. márc. 8. 18:05
14/22 anonim válasza:
Mindenképp azt javaslom, hogy a barátnőd/élettársad kérdezzen rá, nehogy kínos helyzetbe kerüljetek. Én biztos megkerdezném és udvariasan visszautasítanám a meghívást amennyiben csak nekem szól, a páromnak nem. Ugyanis én ezt hatalamas bunkosagnak tartom. Mikor nekünk volt az esküvőnk mi nem irtunk bele nevet, de mondtuk hogy az egész családnak szól a meghívás. Bár nálunk ez teljesen egyértelmű, hogy ha rokonokat hívunk ahol már a "gyerekeknek" is van párjuk akkor nekik is szól a meghívás. Akiről nem tudtuk hogy van e épp valakije annak is mondtuk hogy ha úgy alakul hozza nyugodtan a párját. 17 voltam mikor a párom rokona nősült és meghivtak pedig 1 éve jártunk, szóval erre is lehet mondani hogy minek hivd meg valakinek a csaját mikor jövő héten más lesz....azóta eltelt 10 év. Nem tudom ti mióta vagytok együtt de felénk nem szokás senkit egyedül meghivni.
2017. márc. 8. 18:05
15/22 anonim válasza:
Még annyi hogy tényleg ha koszorúslány lesz a barátnőd akkor csak vannak olyan jóban hogy ezt megbeszéljék. Két dolgot tudok elképzelni, vagy az van hogy ez náluk (ahogy nálunk is) teljesen egyértelmű hogy együtt mentek ezért nem emelte ki, bar én akkor ráírtam volna a te nevedet is. A másik pedig hogy a barátnőd fo.sik neked megmondani hogy téged nem hivtak és majd mikor már nem lehet módosítani közli hogy hát ő nem tudta hogy te nem vagy mrghivva, vagy ami még rosszabb képes odavinni téged úgy, hogy a pár veled nem számolt, és eljátszani a nem tudtam c. műsort. De gondolom ismered a csajod hogy ennyire nem primitív.
2017. márc. 8. 18:34
16/22 anonim válasza:
Koszi a kimerito valaszokat, a pár vagyok, es biztos vagyok benne, hogy a baratnomnek teljesen egyertelmu volt, hogy vihetem a parom (mar ha addig nem csinal tobb dramat gyakorikerdeseken...:D )
2017. márc. 8. 19:43
17/22 anonim válasza:
Amugy ne remenykedj, Madaram, nincs kibuvo, jonnod kell ;)
2017. márc. 8. 19:50
18/22 anonim válasza:
Azert en a biztonsag kedveert rakerdeznek. Ugyanis elegge kellemetlen tud lenni, ha a parod megsincs meghivva.
Nalunk termeszetes volt, hogy mindenki votte a parjat + csaladot, de eleve igy szolt a meghivo is, valamint megkertuk, hogy a visszajelzesben szoljanak, hogy hany fo jon.
Ugyanis peldaul ez alapjan allitottuk ossze az ultetesi rendet.
Namost azert ezt minimum tisztaznam a menyasszonnyal, mert annal kellemetlenebb nincs, minthogg valamilyen okbol a parod nincs meghivva, te meg beallitasz vele. Ezt direktbe ugyan nem mondjak, hogy ne legyen bunkosag; viszont igyekeznek olyan jeleket adni, hogy jobb lenne; ha nem vinned...
2017. márc. 9. 21:54
19/22 anonim válasza:
Mekkora prosztóság már ez?
Ilyen az, amikor Bunkóék esküvőt szerveznek, de az illemmel nincsenek tisztában. Alapvető, hogy a meghívóra ráírjuk a pár mindkét tagjának a nevét, vagy legalább a szövegben benne van, hogy "Önt és partnerét...".
A barátnőd helyében gyorsan rákérdeznék a menyasszonynál. Mondjuk, ha az én pasimat nem hívnák meg, akkor azt mondanám, sajnálom, de én sem megyek.
2017. márc. 10. 13:16
20/22 anonim válasza:
minimum egy 'és partnerét'vagy 'és családját' szerepel a meghívón, ha csak 1 név van ráírva, akkor az annak az 1 embernek szól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!