Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy emberből kettő van, vagy ilyenkor mit lehet tenni?
nem válás utáni pánik, előtte is tetszett mint férfi....na de tényleg igazad van talán csak szeretnék tartozni valakihez.....benne az a "rossz" hogy külsőleg és belsőleg is olyan pasi akitől elolvadnék....na de a felesége és a gyereke nem elhanyagolható!
remélem az élet hamarosan elém dobja a "klónját" ill. azt a változatát, aki engem vesz feleségül....:)
köszönöm a válaszokat, volt aki sokat segített!
Mi ez, ha nem szerelem? Megmondom, rögeszme! Ez nagyon messze van a szerelemtől. Ott kezdődik, hogy szeretni csak azt tudod, akit tetőtől talpig, kivül-belül ismersz. Ha nem ismered, nem őt szereted, hanem egy álomképet, akit elképzeltél magadnak. Így vagy ezzel te is. Felruháztad mindenféle tulajdonsággal, amik tulajdonképpen a vágyaidat tükrözik. Mert ismerni nem ismered, hiszen még azt sem tudod, boldog-e vagy sem.
Minél tovább álmodozol, annál tökéletesebbnek fogod látni, minél tökéletesebbenek látod, annál nagyobbat fogsz benne csalódni (akár összejöttök, akár nem), és annál rosszabbak az esélyei a többieknek nálad. Ha "őt" keresed, eleve elvárásokkal indulsz a többiekkel szemben, akik persze képtelenek felérni az ideálodhoz, akit az álmaidban teremtettél, és eleve nem úgy fogsz hozzáállni, hogy "itt egy ember, meg akarom ismerni, milyen, és el akarom fogadni olyannak, amilyen". Pedig a szeretet tulajdonképpen az elfogadással azonos, elfogadni meg csak azt tudod, akit ismersz.
Azzal kapcsolatban meg, hogy nem akarsz szétdúlni házasságot: nos, én nem hiszek abban, hogy bármit szét lehet dúlni, ami a jó. Ha valaki nem akarja, nem lehet elcsábítani. Ha meg akarja... az nem a csábító hibája. De ezzel sem vagy előbbre: a szerető azért szerető, mert soha nem lesz belőle barátnő, menyasszony, feleség.
igazad van, bár volt időm megismerni, sokat voltunk együtt, de akkor én a férjembe voltam szerelmes és nem értettem h miért jut mindig az eszembe Ő, de igen, száz százalékosan egyetértek azzal h ilyenkor az ember hajlamos felruházni valakit olyan tulajdonságokkal, amik valójában csak a képzeletében léteznek.....ugye sosem laktunk együtt, meg stb.
nem vagyok az a gaz csábító típus és jól tudom azt is h egy szerető mire való és nekem ez semmiképp nem felelne meg!
Csak egyszerűen még sosem volt olyan férfi a környezetemben, akitől fél perc alatt leizzadok, nem tudok egy értelmes mondatot elmondani és csak vigyorgok, mint egy hülyegyerek, persze magamhoz képest, ő szerintem ezt nem vette észre.......egy gyagya kis tininek érzem magam pedig egy hónap múlva már 26 leszek....
Egy kicsit "jobban" vagyok az őrület tekintetében, valamelyest tényleg igazatok van h keresnem kéne egy másik lényt, aki nem csak a puszta létezésével varázsol el! köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!