Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy emberből kettő van, vagy ilyenkor mit lehet tenni?
annyi boldogtalan kapcsolat van, szétnézek a környezetemben és látom h kb 1-2 olyan, ami tényleg működik, nem kívánom h boldogtalan legyen, csak eljátszottam a gondolattal....ezért is utálom magam....:(
mondtam, h nem kezdeményeznék semmiképp, de ha ő tenné nem tudnék nemet mondani.....
Tudom, nagy Ő-k jönnek-mennek, de mi van ha nekem Ő kell?
Te! Minden nős ember boldogtalan és megnemértett, ha fiatal pipit lát. Nme kell ezt komolyan venni! Szükséged van valakire, ezt hamar kiszagolják.. Keresd intenzíven az igazit! Ne a munkahelyen!Elvesztheted e miatt az állásod is, nem csak a legszebb éveidet. Hülyén hangzik, de ez a meztelen igazság.
Menekülj!
Gyorsan! Nem viccből írjuk mind ezt, tapasztalatból. Pár hónap, és megnyugszol! Védd magad! Ha ott maradsz, bepróbálkozik pillanatok alatt. Az ő boldogságához semmi közöd, de magadéért felelős vagy. Nme véletlenül tiltja minden vallás a házasságtörést, nagyon káros. Elsősorban terád.Hihetetlen de így van.Nme más a te eseted, csak mi már utána vagyunk. Hallgass ránk!
Ne legyél önző!!!!
Már megint saját magaddal vagy elfoglalva!
Aki igazán szeret valakit, az annak az embernek a NEM TESZ ROSSZAT!
Tehát a házasságtörés helytelen, ezért ne akard az ő családját az önös érdekeid miatt tönkretenni!
Ne bosszankodj ezen, EZ AZ IGAZSÁG!
SZERESD CSAK TÁVOLRÓL!
A saját életedet és másét is megkeseríted! Van más nagyŐ is, tudom, én is voltam már halálosan szerelmes...évekig méghozzá. De túlmentem rajta, mert bizony nős volt! És alap hogy nőssel nem kezdek!
26.L
jézus! mi az h már megint magammal vagyok elfoglalva?
miért kivel kéne? mondtam h nem akarok bepróbálkozni nála.......álmodozok, nem tehetek róla....hosszú évek óta...mióta megláttam, nem értettem magam, mert én vagyok a nagy racionális, aki két lábbal dobog a földön....
idáig is elvoltam, nem vág földhöz, h nem kapom meg, megszoktam h a dolgok nem ilyen egyszerűek, csak nehéz egy kicsit!
az életed fontosabb, mint eg ymunkahely! Ne az utcára menj, hanem kezdj intenzíven keresni! Még jót is tehetsz magadnak, és elfoglalod magadat legalább! És szüntesd be az álmodozást!
Falra hányt borsó...
Szerintem ez csak válás utáni pánik.
Hirtelen szeretnél újra tartozni valakihez, ezért kézenfekvő, hogy a közeledben élő első férfit választod, aki tetszik. Persze hibája van, az hogy nős.
Szerintem álmodozz róla nyugodtan, a léleknek jót tesz, hogyha kötődhet valakihez.
Mivel azonban realitás nincs ebben az álomban, próbálj meg ehhez a nős férfihoz hasonlót találni. Szerintem sikerülni fog új társra lelni, most csak átmeneti szeretethiányban szenvedsz. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!