Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Létezik olyan hogy egy emberbő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy emberből kettő van, vagy ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik tudom, de magyarázom. Elváltam, de igazából van egy férfi aki mindig is nagyon bejött, a válásig azonban csak hessegettem a dolgot, h biztos csak jópofának tartom. De nem,rájöttem h Ő tetőtöl-talpig olyan, mint akit világ életemben szerettem volna, csakhát felesége van és gyereke. Nálam szóba se jöhet, h szétdúljak egy családot, de megszakad a szívem. Csak álmodozok róla közben meg semmi értelme az egésznek! szerintetek? mit lehet ilyenkor tenni?
2010. máj. 10. 13:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
azt mondják, hogy valamilyen okból kifojólag sosem lehet a tied a nagy Ő, az igazi, az ideál,mindig van valami akadály előtte, hogy a tied lehessen.Ne tégy semmit, sodródj az árral, legyél nyitott új kapcsolatokra, ez most valamiért így kell legyen,a sors hibája, de helyrehozza, én ebben hiszek
2010. máj. 10. 13:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem az Igazi: van egy nagy hibája: nős. ez egy ok. Keresd az igazit! Van ugyanilyen, csak szabadban. Legalább tudod, milyen típust keresel.

Őt meg jobb elkerülni.

2010. máj. 10. 13:42
 3/23 A kérdező kommentje:
ez kegyetlenül hangzik, h a nagy Ő nem lehet soha a miénk! mindenkiben csak őt látom, csak őt keresem, én nem vagyok ilyen "mániákus", de most megőrülök, h nem lehet az enyém! ráadásul minden nap látom!
2010. máj. 10. 13:42
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell belebonyolódni, gondolatilag sem!
2010. máj. 10. 13:44
 5/23 A kérdező kommentje:
igen, ez tényleg nagy hiba, h nős, de mindig az jut eszembe, h vajon boldog e, mert én annyira boldog lennék vele......Őrület, de nem találtam még hozzá hasonlót
2010. máj. 10. 13:46
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Egyáltalán lenne esélyed a pasinál?

AZt mondod nálad szóba se jöhet hogy feldúlj egy családot.

Akkor ne álmodozz róla

2010. máj. 10. 13:48
 7/23 anonim ***** válasza:
78%

MIért ne lenne boldog?

Miből gondolod hogy te boldogabbá tudnád tenni mint a felesége és a gyerekei

Miből gondolod hogy ő boldoggá tudna tenni?

2010. máj. 10. 13:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyszerűen erősnek kell lenni. Én is szerettem már bele nős pasiba, de nem tudtam volna a gyereke szemébe nézni! Szakítottam és messzire elkerültem, akármennyire fájt. És elmúlt. Higy benne, hogy el fog múlni és kerüld!
2010. máj. 10. 13:51
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

ne dúlj szét egy családot.

ha meg is kapnád őt, akkor sem lennél boldog, mert mindig az járna az eszedben, hogy milyen áron kaptad meg.

hidd el, ő boldog a családjával.

el fog múlni, még ha most nem is hiszed.

kerüld a találkozást.

2010. máj. 10. 13:52
 10/23 A kérdező kommentje:
igen, lenne, mondott dolgokat, amiből tudom, persze elméletileg.....könnyű mondani h ne álmodozzak, másfél évig nem láttuk egymást és mégis minden nap eszembe jutott, mi ez ha nem szerelem?
2010. máj. 10. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!