Hazudik vagy létezik ilyen?
Előszöris ..miért jómódú? önerejéből vagy a férj miatt?
ha a férj miatt akkor a pénzért marad vele..
Ha önerőből, miért nem csinálja már ki??:O
a csaj nem dolgozik, a pasi dúsgazdag. soha nem láttam foltokkal vagy monoklival. veszekedést sem hallottam soha.
ma meg előadta a sztorit, elég életszerűen. de lehetséges, hogy ennyire jó szinész vagy csak kamuzik?
Szerintem ez nem a te dolgod. Már nem azért mondom, csak jobb, ha ilyeneken nem agyalsz, mert segíteni úgysem tudsz, csak magadat szomorítod meg idegesíted vele.
Létezik, vagy nem, szörnyen hangzik, de ezek szerint annyira mégsem rossz, ha ilyen embernek szült már két gyereket, és évek óta vele van. Azt mondom, h mindenki a saját sorsának a kovácsa...
jó színész igen..de nem azért mert a mostani sztorija kamu, hanem mert el kell titkolnia a problémákat
ez kb így szokott menni:
gazdag pasas elveszi a nőt, elmarja a barátokat, majd a családot mellőle, elveszi az önbizalmát, elkezdi tiltani neki a dolgokat: eljárjon, fodrászt, kozmetikust, megmondja mit csinálhat, mit vehet fel, kivel beszélhet...a gyerekek jönnek nagyon hamar, ami még inkább otthon tartja a nőt, sőt vissza sem mehet dolgozni, mert ugye van elég pénz, a nőnek otthon a helye....majd elkezdi ütni, megerőszakolni, persze foltokat nem látsz, mert a nő kezdi szégyellni, hogy a férj annyit foglalkozik vele,, eltartja és ő nem hálás...olyan ruhákat hord, hogy ne lássák, hogy baj van, titkolja, hogy verik, mert biztos ő a hibás....a férj teljesen uralkodik rajta, barátja, családja nincs, nincs hova fordulnia, ha panaszkodik még jobban megveri, vagy a gyerekeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!