Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudik vagy létezik ilyen?

Hazudik vagy létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Átlag feletti jómódban élő nő, aki 3. gyerekkel terhes és állítólag a férj évek óta erőszakolja és veri. Létezik, hogy senki nem lát semmit?
2011. jún. 11. 21:52
1 2
 1/14 anonim válasza:
69%

Előszöris ..miért jómódú? önerejéből vagy a férj miatt?

ha a férj miatt akkor a pénzért marad vele..

Ha önerőből, miért nem csinálja már ki??:O

2011. jún. 11. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
létezik
2011. jún. 11. 21:56
 3/14 A kérdező kommentje:

a csaj nem dolgozik, a pasi dúsgazdag. soha nem láttam foltokkal vagy monoklival. veszekedést sem hallottam soha.

ma meg előadta a sztorit, elég életszerűen. de lehetséges, hogy ennyire jó szinész vagy csak kamuzik?

2011. jún. 11. 21:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki kamuzna ilyet? Te jó ég! Szerintem inkább szégyelli a legtöbb ember.
2011. jún. 11. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is. Mi haszna származna abból, hogy neked hazudik? Ha bármi haszna lehet belőle, akkor előfordulhat. De nem hiszem, hogy hazudna. Aki ver, az egyébként arra mindig vigyáz, hogy a foltok takarhatóak legyenek. És akit vernek, bizony hajlandó takargatni, mert a saját szégyenének fogja fel. A másik meg, mi köze az anyagi helyzetnek a családi agresszióhoz? Meglepődnél, ha tudnád, hogy mi van a 4 fal között szegény embernél, és gazdagnál egyaránt.
2011. jún. 11. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ez nem a te dolgod. Már nem azért mondom, csak jobb, ha ilyeneken nem agyalsz, mert segíteni úgysem tudsz, csak magadat szomorítod meg idegesíted vele.

Létezik, vagy nem, szörnyen hangzik, de ezek szerint annyira mégsem rossz, ha ilyen embernek szült már két gyereket, és évek óta vele van. Azt mondom, h mindenki a saját sorsának a kovácsa...

2011. jún. 11. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

jó színész igen..de nem azért mert a mostani sztorija kamu, hanem mert el kell titkolnia a problémákat

ez kb így szokott menni:

gazdag pasas elveszi a nőt, elmarja a barátokat, majd a családot mellőle, elveszi az önbizalmát, elkezdi tiltani neki a dolgokat: eljárjon, fodrászt, kozmetikust, megmondja mit csinálhat, mit vehet fel, kivel beszélhet...a gyerekek jönnek nagyon hamar, ami még inkább otthon tartja a nőt, sőt vissza sem mehet dolgozni, mert ugye van elég pénz, a nőnek otthon a helye....majd elkezdi ütni, megerőszakolni, persze foltokat nem látsz, mert a nő kezdi szégyellni, hogy a férj annyit foglalkozik vele,, eltartja és ő nem hálás...olyan ruhákat hord, hogy ne lássák, hogy baj van, titkolja, hogy verik, mert biztos ő a hibás....a férj teljesen uralkodik rajta, barátja, családja nincs, nincs hova fordulnia, ha panaszkodik még jobban megveri, vagy a gyerekeket...

2011. jún. 11. 22:04
 8/14 A kérdező kommentje:
oké, az nekem is megfordult a fejemben, hogy miért állítana vki ilyet magáról? csak furcsa, hogy különösebben jóban sosem voltunk, a köszönő viszonytól talán közelebb, de barátnak nem nevezném. Igaz ami igaz, zárkózott életet élnek. Talán segítséget akar? De akkor miért tőlem? Biztosan vannak közelebbi barátok is. Hogyan segíthetnék? Én semmit nem tudtam erről a mai napig, nem tudnék tanú lenni mellette
2011. jún. 11. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, sajnos létezik... ilyenből menekültem el három éve... szerencsére gyerekek nélkül...
2011. jún. 11. 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet ilyen és lehet segítséget próbált kérni, mint ahogy az egyik válaszoló is írta, lehet nincsenek barátai és lehet, hogy csak hozzád mer fordulni.
2011. jún. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!